Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Tänu sander85-le on nüüd phpBB Plusile üle toodud vana Pingviini Webi välimus (võite vaadata siit - http://vana.pingviin.org/ )
Nüüd ongi küsimus, millise teema paneme Pingviini Portaali vaikimisi teemaks. Hetkel töös olev teema põhineb suuresti phpBB Plusi vaikimisi teemal ja muudatusi on sinna vähe tehtud.
Kes ise ei viitsi oma profiilis muudatusi teha, siis võite kahte teemat võrrelda minu personaalsesgaleriis ja ka otselingid mõlemile teemale:
1) praegune teema
2) Vana Pingviini teemal põhinev välimus
Seega kasutajad - andke teada, millise teema poolt olete!
Küsitlus kestab kaks nädalat!
|
|
|
|
|
|
|
|
Hardi
Pingviini aktivist
Vanus: 47
Postitused: 153
Distributsioon: Arch64
|
|
Ma selle praegusega juba ära harjund.. kasutan seda edasi, aga hääle andsin vahetpolele.
|
|
|
|
|
|
|
|
Innu
Pingviini aktivist
Vanus: 35
Postitused: 202
|
|
Alguses kui vahetus tuli oli harjumatu uus. Viimaste teemade nägemine oli keskelt ära võetud, mis häiris. Aga nüüd nii harjunud, et hääletasin praeguse poolt. Head mahedad toonid hetkel.
|
|
|
|
|
|
|
|
toomasy
Pingviini külastaja
Vanus: 40
Postitused: 29
Distributsioon: Debian Lenny
|
|
Hääletasin "Võtame kasutusele vana Pingviini teemal põhineva välimimuse". Hoopis rõõmsameelsem teema
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
algus on päris tasavägine.
Kasutajatele infoks - mõlemad teemad jäävad niikuinii portaali. Oma profiili alt saate valida, kumba kasutate. Küsimus ongi just sisse logimata ja uutele kasutajatele mõeldud välimuses - millisena nemad esimesena Pingviini näevad.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
ingram
Pingviini aktivist
Vanus: 31
Postitused: 225
Distributsioon: Arch Linux
|
|
Vana pingviini valisin. See on ilus ja ei ole kellegi ahvitud
|
|
|
|
_________________ - i pwn n00bs -
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
põhjus mix mina vana pingviini valisin on väga lihtne, minna välja täiesti default välimuse peale on minu jaox nagu pisut mage, võtame paar näidet: http://www.am.ee/foorum/ <--- kas on ahvatlev?
http://www.di.ee/ - http://www.autoleht.ee/ - http://www.diivan.ee/ <-- siit lausa kajab mambo välja, kui theme'i kallal vaeva näha, olex võinud natuke rohkem näha..
pealegi on vana pingviin kuidagi rahulikum ja soojemates toonides (kui just ekraani eredus ei ole metsa keeratud nagu ühes monitoris väga helekollast pingviini vaadates pidin pead vangutama )
|
|
|
|
Viimati muutis sander85 05.08.2006, 22:32; muudetud 1 kord
|
|
|
|
Mefistofeles
Pingviini aktivist
Vanus: 37
Postitused: 309
Distributsioon: Debian, Ubuntu, CentOS.
|
|
Ise valisin ka vana pingviini. Just selle pärast, et meenutab pingviin'i portaali algus aegu
|
|
|
|
|
|
|
|
mihkel
Vana Pingviin
Postitused: 1284
Distributsioon: Fedora/Centos
|
|
Valisin ka vana teema ja seda sellepärast, et ta lihtsalt ilusam
|
|
|
|
|
|
|
|
viper
Pingviini kasutaja
Postitused: 68
Distributsioon: Ubuntu 6.06
|
|
Mina admini asemel neid hääli, mis on antud phpBB Plusil baseeruva kujunduse eest üldse arvesse ei võtakski. Tähendab hääletada laseks, aga lõppotsuse teeks ikka teise kasuks. Vaadake seda phpBB plus kujundust - nii tavaline, laialt levinud ja pealegi väga väga kole - seepärast ma ei mõista kuidas kellegile see üldse meeldida saab, aga eks maitseid on erinevaid ja las igale jääda oma.
Aga ma arvan, et vaikimisi kujundus peaks ikka olema ilus, silmapaistev jne. Ja praegune vana pingviini kujundus vastaks igati nendele nõuetele ja pealegi on see kujundus ka aruldane.
Ning need kes tahavadki oma phpBB plus kujundust valivad ise oma profiilist selle.
Minu tagasihoidlik soovitus:)
|
|
|
|
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
Vana on liiga erkkollane, kollastes kastides sinakas kiri ei ole kena, portaali päis pole piisavalt kena. Hääletasin praeguse poolt, sest see on hetkel väga kena (paremate toonidega).
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
PeTzZz kirjutas: | Vana on liiga erkkollane, kollastes kastides sinakas kiri ei ole kena, portaali päis pole piisavalt kena. Hääletasin praeguse poolt, sest see on hetkel väga kena (paremate toonidega). |
erkkollase kohta ma juba ütlesin, et see tuleneb sellest, et monitoris on heledus liialt peale keeratud, minul on see mõnus soe ja mahe kollane, ei midagi eredat, praegune sinine ei ole kaugeltki ilus, selle päis on imo veel hullem rääkimata sellest, et ta lame default on
|
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
sander85 kirjutas: | erkkollase kohta ma juba ütlesin, et see tuleneb sellest, et monitoris on heledus liialt peale keeratud, minul on see mõnus soe ja mahe kollane, ei midagi eredat, |
Seda, et Sa seda ütlesid, ma nägin,
sander85 kirjutas: | praegune sinine ei ole kaugeltki ilus, selle päis on imo veel hullem rääkimata sellest, et ta lame default on |
ning kõik Su ülejäänud arvamused kajastuvad juba nii või teisiti Su eelmises postituses ning need arvamused ei pane mu arvamust muutma.
|
|
|
|
|
|
|
|
duat
Pingviini külastaja
Vanus: 41
Postitused: 29
Distributsioon: Ubuntu 7.04 Feisty Fawn
|
|
mulle meeldib see praegune sinine, kuidagi mõnus ja ei hakka kohe silma, see kollane tundus olevat liiga ergas minu silmadele
|
|
|
|
|
|
|
|
ingram
Pingviini aktivist
|
|
Väga tore tähelepanek! Miskipärast webmaster on kehv olnud...
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
vih
Moderaator
Postitused: 654
|
|
Pea kõik aktiivsed külastajad on vast vastanud ju? Loogilisem oleks jätta "vana" teema, kuna see on erinev. Kellele ei meeldi, siis saab profiilis maha võtta.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
ingram
Pingviini aktivist
|
|
liiga võrdne atm, sooviks nagu vih-ki et vana theme oleks loogilisem jätta, see phpBB2 Plusi default theme on ju mõtetu default hoida. Ma ei tea kuidas teised seda pahaks panevad aga ise tehtud, hästi tehtud.
|
|
|
|
|
|
|
|
commodore
Vana Pingviin