Autor |
Sõnum |
tris
Troll - ära toida!
Postitused: 713
Distributsioon: Debian
|
|
|
|
Arvi
Pingviini kasutaja
Postitused: 54
Distributsioon: Xb
|
|
Kas siin on kunagi küsitlust läbi viidud, et paljud üldse kasutavad eestikeelset linuxit?
Isiklikult ma lausa põlgan seda nii telefonis kui arvutis.
Ma ei näe ühtegi eelist selles, pigem probleeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
tris
Troll - ära toida!
|
|
Arvi kirjutas: | Kas siin on kunagi küsitlust läbi viidud, et paljud üldse kasutavad eestikeelset linuxit?
Isiklikult ma lausa põlgan seda nii telefonis kui arvutis.
Ma ei näe ühtegi eelist selles, pigem probleeme. |
Ma ei tea, kuid endal huvi on. Probleeme on kuhjaga ja/nii google translate kui ka launchpad-is on päris huvitav.
Samas on veebilehitseja ja paljud veebid seotud: sind saadetakse eesti või venekeelsele leheküljele või inglise .jne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kruusia
Pingviini aktivist
Postitused: 280
Distributsioon: Mint 18.1 Mate
|
|
mina kasutan eesti k. minti (mate), ühtegi muret-arusaamatust pole. Ja miks peakski olema, kui töö korralikult tehtud vähemalt tavakasutaja jaoks.
|
|
|
|
_________________ Kruusias elavad kruusid. Ehivad end rõngaste ja piltidega. Aga sisu on vedelavõitu
|
|
|
|
erku
Vana Pingviin
Vanus: 55
Postitused: 559
Distributsioon: Mint/Debian _32bit
|
|
Olen kogu aeg seda kasutanud. Varem oli kuidagi parem, oli eraldi pakk mille olin lisaks veel ise modirniseerinud/täiendanud. Siis, mingist hetkest seda enam kasutada ei saanud.
Nüüd on asi väheke edasi läinud, lauslollused on nagu kõrvaldatud ja kärab see olemasolev ka väga hästi.
|
|
|
|
_________________ Mõttetera: Kui tarkvara ei meeldi või ei sobi, tuleb valida teine tarkvara.
|
|
|
|
tris
Troll - ära toida!
|
|
cinnamoni .mo failid on täitsa olemas user/share/locale
|