Autor |
Sõnum |
pasta
Pingviini kasutaja
Postitused: 56
|
|
Selline kamm nüüd, et ühele tädikesele siin sätin arvutit ja tahetakse wifi ühendust, et mitte teiselt korruselt kaablit vedada jne, lauaarvuti jne...
Viskasin pilgu peale ja näiteks sihuke vigur: http://www.klick.ee/vorguseadmed/trendnet-tew-648ub.html , ma nüüd uuringi, ennem kui selle või muu taolise viguri ära ostan, et kas on mul probleeme oodata, selle linuxi all tööle saamisega...?
|
|
|
|
|
|
|
|
antik2
Vana Pingviin
Postitused: 634
Distributsioon: Big Strong D...
|
|
|
|
Kaar3l
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 692
Distributsioon: Ubuntu
|
|
_________________ Hyva päiva!
|
|
|
|
pasta
Pingviini kasutaja
|
|
niih, pulgaks on nüüd d-link dwa-125 ja ja olen nüüd sebinud mõttetute copide ja pastete ja muu amatöörliku jamaga ja tulemust pole, op sistemiks siis: http://spins.fedoraproject.org/xfce/ panin siis tädile windowsi ka kõrvale, et kui seda pulka linuxi all tööle ei saa, saab niisama linuxit vahetevahel silmailuks jõllitada...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaar3l
Vana Pingviin
|
|
Otsi repost selliseid pakke: rt3070
|
|
|
|
|
|
|
|
pasta
Pingviini kasutaja
|
|
et paketihaldurist või, või pean terminaliga jändama hakkama või...
Pole praegu tolle arvuti ligidal, eks õhul vaatan, hea oleks muidugi kui miskit puust punast tohmanile saaks lisada vahepial... :p
proovisin ka miskit leitud õpetuste järgi, a tulutult, lisaks proovisin ndiswrapperiga miski muu distro all, installisin pulgaga kaasas olevalt cd-lt seal olevaid draiverid, a ei miskit...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaar3l
Vana Pingviin
|
|
Jap pakettides peaks olema olemas, nii vähemalt fedora foorumis väideti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|