|
Autor |
Sõnum |
krahv
Pingviini kasutaja
Vanus: 34
Postitused: 46
Distributsioon: Ubuntu, Opensuse, Mint
|
|
Olen viimasel ajal kasutanud nii ubuntut kui ka kubuntut (10.10) ja jäänud kde keskkonda püsima. Üks tüütu probleem on aga üha enam esile kerkimas. Nimelt jäävad kohati mingid suvalised osad ekraanist endisele kohale- külmuvad või nii. Üldjuhul kaovad nö jäänukpikslid pärast seda, kui sealt kohast hiirega veel korra üle hüpata ja klikkida. Võimalik, et tegu on kde 4.5 veaga, sest vanemate kubuntude ja opensuse sõsteemidega pole seda muret tähendanud. Ka ei ose probleem täälauaefektides, kuna nii nende lubamise kui ka keelamise korral esineb viga siiski.
Kde 4.5 on tegelikult väga mugav ja hea kasutada minu jaoks ja hea meelega jääks sellele püsima, aga see ekraaniosade külmumine muutub üha tihedamaks ja ulatuslikuaks ja hakkab tõsiselt töötamist segama.
Ehk oskab keegi aidata.
|
|
|
|
_________________ Ilus on see Eestimaa!
|
|
|
|
-ordi-
Vana Pingviin
Vanus: 32
Postitused: 821
Distributsioon: GNU/Linux
|
|
krahv kirjutas: | Olen viimasel ajal kasutanud nii ubuntut kui ka kubuntut (10.10) ja jäänud kde keskkonda püsima. Üks tüütu probleem on aga üha enam esile kerkimas. Nimelt jäävad kohati mingid suvalised osad ekraanist endisele kohale- külmuvad või nii. Üldjuhul kaovad nö jäänukpikslid pärast seda, kui sealt kohast hiirega veel korra üle hüpata ja klikkida. Võimalik, et tegu on kde 4.5 veaga, sest vanemate kubuntude ja opensuse sõsteemidega pole seda muret tähendanud. Ka ei ose probleem täälauaefektides, kuna nii nende lubamise kui ka keelamise korral esineb viga siiski.
Kde 4.5 on tegelikult väga mugav ja hea kasutada minu jaoks ja hea meelega jääks sellele püsima, aga see ekraaniosade külmumine muutub üha tihedamaks ja ulatuslikuaks ja hakkab tõsiselt töötamist segama.
Ehk oskab keegi aidata. |
Äkki seletaksid paremini, mis külmub ja kuidas? Endal KDE 4.5.3 ja kõik töötab kui kellavärk.
Pigem on tegu mingi graafika (draiveri) vms veaga.
|
|
|
|
|
|
|
|
krahv
Pingviini kasutaja
Vanus: 34
Postitused: 46
Distributsioon: Ubuntu, Opensuse, Mint
|
|
Kui ekraanil mõnda asja liigutada, jääb sellest selle endisesse asukohta maha osaline pilt, mis üldiselt seejärel ära kaob, kui sellest ekraaniosast hiirega üle käia või seal veel miodagi liigutada. Näiteks system tray juurde jäävad lahtiolevast aknast mingid servakriipsud, kui uue akna avan.
|
|
|
|
_________________ Ilus on see Eestimaa!
|
|
|
|
|
|