Autor |
Sõnum |
muhv
Pingviini aktivist
Vanus: 50
Postitused: 248
Distributsioon: Debian+
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1106
Distributsioon: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
|
|
Huvitav oleks teada saada, kuidas see töötab. Ma otsisin küll, aga igalpool räägitakse, mida sellega teha annab, mitte kuidas sellega midagi õieti teha. Tahtsin nimelt exportida siis erinevates formaastides, aga tulemust ei ole. Näitab protsessi edenemist ja puha, aga tulemust e. faili ....flv ei tule. ???
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
muhv
Pingviini aktivist
|
|
niipalju kui mina pinnapealselt lugesin võib see olla jaunty-l ffmpeg-ga seotud. Panin eile küll uuema ffmpeg versiooni peale aga katsetada veel ei jõudnud. Eks õhtul proovin.
|
|
|
|
|
|
|
|
muhv
Pingviini aktivist
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
|
|
Kas võib olla, et Audacity nüüd, kui ma ffmpeg versiooni muutsin, hakkab koomatama, ei leia libmp3lame.so-d ja ei suuda MPG videot konvertida?
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
muhv
Pingviini aktivist
|
|
libmp3lame.so leidmisega probleemi ei olnud aga AC3-sse konvertimisega läbi ffmpeg oli küll. ei suutnud leida õiget ffmpeg libavformat.so.52 faili.
Kuna ise Audacity-t ise ei kasuta siis jäi see probleem tähelepanuta.
Proovides lahendasin endale sedasi, et installisin libavformat52 libavformat-unstripped-52 asemele et audacity-s tööle hakkaks ja siis installisin ffmpeg svn-i lähtekoodist checkinstall-iga. Nüüd töötavad mõlemad ilusti.
ffmpeg install lähtekoodist
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=786095
|
|
|
|
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
|
|
Sama asi jah.
Nüüd üritab Synaptic eemaldada
ffmpeg
imagination
libavformat-unstripped-52
libmlt++2
libmlt1
openshot
python-mlt
winff
On selline asi normaalne? Pealegi ütleb ta kohe selle peale:
Kood: | libavformat52:
Depends: libavcodec52 aga ei hakata installima või
libavcodec-unstripped-52 (<3:0.svn20090303-99) aga 4:0.5+svn20090926-0ubuntu1~tj~ppa1j peaks installima |
Ma ei saa aru, mida ma siis tegema pean, et neid ära saaks vahetada.
|
|
|
|
|
|
|
|
muhv
Pingviini aktivist
|
|
sellepärast ma ffmpeg eraldi kompileerisingi et nad üksteist ei segaks. Muidugi tuleb siis Imagination uuesti paigaldada. audacity tahab vanemat libvaformat-it saada millest on veel teatud formaadid välja jäetud. openshot ja imagination kasutavad uuemat ja koos lisaformaatidega. sellepärast ma ta käsitsi pärast kompileerisingi. Kui sa hakkad kompileerima siis võta synaptikust ka maha(kui on installitud) openshot-ffmpeg ja openshot-x264, sest need segavad ffmpeg käsitsi paigaldust. Audacityle ei meeldi jälle libavformat-unstripped-52 ning openshot-ile teine. Paistab nende omavahline Lutikas olevat. Ma isegi ootaks Karmic Koala ära kui kõiki kolme vaja on. seal on juba uuem ffmpeg ja selle väljalaskeni on ainult paar nädalat aega, siis juba võtaks asja tõsisemalt. Karmic kasutab juba iseffmpeg 4:0.5 versiooni praeguse 3:** asemel, siis peaks audacity ka ilusti tööle hakkama. Muidugi siin ka ettepanek estobuntu tegijatele(ma oletan et jaunty tavaffmpeg-s on mõned formaadid välja jäetud nagu foorumitest lugesin), et võik ju estobuntus ffmpeg nonfree formaadid ka sisse kompileerida.
|
|
|
|
|
|
|
|
|