Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
OpenOffice.org meeskond tutvustas avalikusele oma uut planeeritavat kasutajaliidest. Sisse plaanitakse viia palju uuendusi ja paljude meelest sarnaneb uus liides Microsoft Office 2007 omale. Kuigi näidis on tehtud OpenOffice.org Impress peale plaanitakse analoogse liidesega varustada tulevikus kogu OpenOffice.org.
Millisest OpenOffice.org versioonist uus liides kaasatakse, pole hetkel teada.
Uut liidest saate vaadata ja ka testversiooni alla laadida SUN-i lehelt.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
mistoimub?
Pingviini aktivist
Vanus: 33
Postitused: 133
Distributsioon: Kubuntu, openSuse
|
|
lugesin seda sama uudist slashdotis, aga mul on küsimus, et kas nad muudavad selle välimuse valikuliseks ja jätavad ka vana menüüde stiili alles, kuna mulle ei meeldi eriti see "ribboni värk"
ja kui see on testversioon, kas nad panevad nuppudele ka pildikesed peale, muidu tunduvad need natuke suured ainult teksti jaoks
|
|
|
|
|
|
|
|
zeroconf
Vana Pingviin
Postitused: 1068
|
|
oh õudust - ma loodan siiralt, et vana menüüde versiooni valik jääb ka... See "ribade süsteem" on ikka tõesti jube. Kas tõesti midagi originaalsemat ei suudetud välja mõelda kui Microsofti kopeerimine? Aga kas peaks? Mis sellel menüüde süsteemil siis nii häda on, et nii hirmsasti peab muutma hakkama? Pigem võiks funktsionaalsuse osas püüda edasi areneda ja mööda minna MS Office-ist kui hakata lihtsalt selle kasutajaliidest kopeerima. Üks **** ees ja teised järel... Isegi MS Office 2007-le on saadaval ka vanad head menüüd kuid raha eest...
|
|
|
|
|
|
|
|
eric
Pingviini külastaja
Postitused: 34
Distributsioon: Ubuntu 9.10
|
|
"paljude meelest sarnaneb uus liides Microsoft Office 2007 omale". kui openofficre.org ei olex nii järjekindlalt MS office-t püüdnud kopeerida oleks juba ehk poool maaailma liiinuxi pääl. minu viimane windoooz-äraminek" oli OOO-> Lyx ( www.lyx.org). latex taustal, kuid jaksad sa koike oppida (?). I really don care about MSO nor about OOO - vaatasin kunagi OOO koodi - sakslased olid selle teind - see läheb suure tõenäososega p...e, sest copy/paste-functionality ei toimi liiiinux-maailmas.
|
|
|
|
|
|
|
|
ain
Pingviini aktivist
Postitused: 218
Distributsioon: openSUSE
|
|
Rahu, tegemist on lihtsalt UX-projekti (UX=User Experience) nägemusega alternatiivist.
|
|
|
|
|
|
|
|
raffas
Uus kasutaja
Postitused: 8
Distributsioon: Debian, Kubuntu, Solaris
|
|
Virin, aga juba mitu päeva kribeleb hinges, et muutke keegi see teema pealkiri ära! Saan aru, et tegemist on tüpoga, aga siiski
User interface on eesti keeles "kasutajaliides", mitte "kasutaja liides".
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359