Autor |
Sõnum |
oldgreeneye
Pingviini aktivist
Vanus: 34
Postitused: 297
Distributsioon: Arch
|
|
Õhtust.
Mure selline, et installisin endale Skype proovisin tööle, tahtsin teha proovikõne aga ütleb, et probleem heli salvestamisega. Kontrollisin mikseri ning Skype heliseaded üle aga ikka ei tööta. Vaatasin ega Pulseaudios viga poleks aga installitud oli ainult libpulse0 mitte Pulseaudio ise, distributsiooniks on Kubuntu 8.04. Lugesin ka Skype foorumit aga targemaks ei saanud.
|
|
|
|
|
|
|
|
tommi
Pingviini aktivist
Postitused: 201
Distributsioon: Ubuntu 10.04
|
|
mul oli sama teema, mingi aeg tagasi. Surkisin heli seadeid, muutsin sealt midagi ja siis hakkas tööle. Küll aga ei tohi samal ajal midagi muud kasutada. n Amarok ei tohi töötada ja brouseris ei tohi videot vaadata.
Edit: mis ma veel tegin, oli see, et muutsin skype heli seadeid ka üks haaval, kuidagi nii ta tööle hakkas. muutsin ja siis proovisin teha seda kõnet.
praegu töötab üle pulse audio, ja korralikult default seades(skype seades)
|
|
|
|
|
|
|
|
sadiini
Vana Pingviin
Vanus: 53
Postitused: 1456
Distributsioon: Lubuntu, Bodhi, Feren OS
|
|
Mina jällegi uuendasin siin hiljuti kernelit. See uus keeras mul pool arvutit tagurpidi. Pidin jääma eelneva juurde. Uuega kadusid nii heli, kui ka pilt täiesti ära.
Müstika
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
|
|
oldgreeneye
Pingviini aktivist
Vanus: 34
Postitused: 297
Distributsioon: Arch
|
|
Proovisin erinevaid heliseadeid ei tööta. Pulseaudiost mul asi ei sõltu kuna seda mul installitud pole. Aga jah installid, lülitad sisse ei tööta.
|
|
|
|
|
|
|
|
Qilaq
Vana Pingviin
Vanus: 55
Postitused: 1219
Distributsioon: Mageia, Mandriva Linux
|
|
Ubuntus pidi ju olema pulseaudio nüüdsest automaatselt esmavalik? (kui ma muidugi õigesti mäletan...) Ma ei tea, kuidas Ubuntus on, aga Mandrivas näiteks ei piisanud sellest, et ma pulseaudio töötamise lõpetasin (s.t tuimalt pulseaudio protsessi maha tapsin) - et Skype ja teised asjad koos hakkaksid taas töötama, tuli ka Mandriva juhtimiskeskuses heliseadete alt Pulseaudio kasutamine konkreetselt välja lülitada ja igasugu muud valikud ka (nt alsa edasisuunamine jms), et alsa saaks asjad üle võtta ja korralikult heliga majandama hakata.
|
|
|
|
_________________ Tõlkija (Mandriva Linux, KDE, Scribus, CUPS)
|
|
|
|
KristjanS
Vana Pingviin
Vanus: 36
Postitused: 419
Distributsioon: Debian
|
|
Kui sul mikrofon miski USB seade on, mida sa ei täpsustanud, siis võib olla vajalik seadeid täpsustada. Minul siis selline probleem olnud.
|
|
|
|
|
|
|
|
|