|
Autor |
Sõnum |
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
Olge head lugege korra läbi, aga ärge selle järgi paigaldama hakake, mingi jama on:
Kõigepealt eemalda oma süsteemist KÕIK OpenOffice paketid, kasuta selleks adept'it. Minu Edgy süsteemil ta kõiki korraga eemaldada ei lasknud, millegipärast oleks see mõned lokaalid katki teinud, paari paki kaupa tulid ilusti ära
Seejärel tõmba
Vastavalt oma süsteemile kas
32-bitine pakikogu
http://openoffice.offline.ee/localized/et/2.1.0/OOo_2.1.0_LinuxIntel_install_et_deb.tar.gz
või 64-bitine pakikogu
http://openoffice.offline.ee/localized/et/2.1.0/OOo_2.1.0_LinuxX86-64_install_et_deb.tar.gz
Paki see lahti, liigu Konqueroriga tekkinud kausta, vali kõik failid väljaarvatud gnome intergation (eeldusel, et kasutad KDE'd, kui kasutad Gnome'i, vali kõik failid väljaarvatud KDE integration) ja vali hiire paremkliki pakimenüüst paigalda.
MIllegipärast lakkasid mul KDE rakendustes nüüd täpitähed töötamast, mis sellist asja võiks põhjustada?
#Minul igatahes õnnestus see suurepäraselt, ning ei sisalda rpm pakettide #deb'ideks teisendamist, milles millegipärast seisnesid kõik ülejäänud #(k)ubuntu õpetused mis ma eelnevalt netist leidsin
|
|
|
|
|
maq
Pingviini aktivist
Postitused: 162
Distributsioon: Kubuntu 13.10
|
|
Paigaldasin ka samamoodi omale openoffice.org 2.1-e ja kõik töötab suurepäraselt Täpitähed olemas ja puha.
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
|
|
Ole hea, kontrolli kas Kopetes täpitähed töötavad.
|
|
|
|
|
maq
Pingviini aktivist
Postitused: 162
Distributsioon: Kubuntu 13.10
|
|
Kopetes on täpitähed ka kenasti olemas.
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
|
|
Tänud, paigaldan uuesti, loodan et see on siis vahepeal ära parandatud.
|
|
|
|
|
|
|