Autor |
Sõnum |
walkman
Pingviini kasutaja
Vanus: 38
Postitused: 37
Distributsioon: PC-BSD
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
veel pool tundi tagasi vaatasin DistroWatchi lehte ja polnud seal midagi. Kui andsid lingid, siis kirjutasin kohe uudise ka Pingviini ja lootsin, et jõudsin DistroWatchist ette, kuid ei... Nüüd seal ka juba asi üleval
Aga vähemalt oleme http://linux.ee/ uudistest ees
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Pingviini kasutaja
|
|
jei
oleks ise uudise kirjutand aga noh keel pole ka nii hea veel
võibolla kunagi järgmine kord
igastahes mina juba tõmban, kunagi saab installima ka hakatud
|
|
|
|
|
|
|
|
Mefistofeles
Pingviini aktivist
Vanus: 37
Postitused: 309
Distributsioon: Debian, Ubuntu, CentOS.
|
|
VÄga tore Peab enda ubundu ka ära updatema
|
|
|
|
|
|
|
|
woosh
Uus kasutaja
Postitused: 13
|
|
aga see on minu esimene pingviiniline mille ma installisin
tänud spotile abi eest...
eestikeelne install on ilgelt bugine ja poolik...
minust ta jäi igatahes installima... eks hommikul paistab kas mis ja kuidas...
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
woosh kirjutas: | aga see on minu esimene pingviiniline mille ma installisin
tänud spotile abi eest...
eestikeelne install on ilgelt bugine ja poolik...
minust ta jäi igatahes installima... eks hommikul paistab kas mis ja kuidas... |
vaatan, kuidas mul aega on, siis üritan mingi õpetuse selle kohta ikka kirjutada.
|
|
|
|
|
|
|
|
rezpekt
Pingviini kasutaja
Vanus: 35
Postitused: 98
|
|
kui tellitud plaadid kohale jõuavad siis installin ära. hetkel pole ruumigi, et tõmmata iso faili ega ka cd toorikuid. Loodan, et plaadid jõuavad veel oktoobri kuu jooskul.
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Pingviini kasutaja
|
|
rezpekt kirjutas: | kui tellitud plaadid kohale jõuavad siis installin ära. hetkel pole ruumigi, et tõmmata iso faili ega ka cd toorikuid. Loodan, et plaadid jõuavad veel oktoobri kuu jooskul. |
loota ju võib aga kui reaalsusesse tagasi tulla siis enamasti jõuavad need tellimise sisestamisest umbes 1-2 kuud hiljem
Lihtsam on see netist isona alla tirida ja plaaadile kõrvetada ning installida
|
|
|
|
|
|
|
|
rezpekt
Pingviini kasutaja
|
|
walkman kirjutas: | rezpekt kirjutas: | kui tellitud plaadid kohale jõuavad siis installin ära. hetkel pole ruumigi, et tõmmata iso faili ega ka cd toorikuid. Loodan, et plaadid jõuavad veel oktoobri kuu jooskul. |
loota ju võib aga kui reaalsusesse tagasi tulla siis enamasti jõuavad need tellimise sisestamisest umbes 1-2 kuud hiljem
Lihtsam on see netist isona alla tirida ja plaaadile kõrvetada ning installida |
Leidsin kuskil sahtli põhjast cd tooriku ja tõmbasin siis lõpuks ära. Ei teagi mis öelda. Vahepeal töötab korralikult aga peale restarti hakkab jamama. Eelmine reliis meeldis rohkem ja nüüd downgrade'singi 5.04 peale tagasi. Vaatab mida 6.04 endaga siis poole aasta pärast toob.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
rezpekt kirjutas: | walkman kirjutas: | rezpekt kirjutas: | kui tellitud plaadid kohale jõuavad siis installin ära. hetkel pole ruumigi, et tõmmata iso faili ega ka cd toorikuid. Loodan, et plaadid jõuavad veel oktoobri kuu jooskul. |
Lihtsam on see netist isona alla tirida ja plaaadile kõrvetada ning installida |
Leidsin kuskil sahtli põhjast cd tooriku ja tõmbasin siis lõpuks ära. Ei teagi mis öelda. Vahepeal töötab korralikult aga peale restarti hakkab jamama. Eelmine reliis meeldis rohkem ja nüüd downgrade'singi 5.04 peale tagasi. Vaatab mida 6.04 endaga siis poole aasta pärast toob. |
mis mõttes hakkab jamama?
|
|
|
|
|
|
|
|
rezpekt
Pingviini kasutaja
|
|
Otsustasin siiski ubuntule uue võimaluse anda ja lasin 5.10 uuesti peale. Seni tundub kõik töötavat korralikult. Järelikult oli enne viga minus nagu ma arvasingi.
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Pingviini kasutaja
|
|
Niisiis lasin ka endale lõppude lõpuks Ubuntu peale läpakale
Kõik raudwara tundis ära. k.a wifi
Esimene küsimus on see et kuidas kõiki helinaid maha keerata... vahepeal millegi peale tulevad niuksed imelikud helinad, täpselt ei oskagi seletada
|
|
|
|
|
|
|
|
rezpekt
Pingviini kasutaja
|
|
walkman kirjutas: | Niisiis lasin ka endale lõppude lõpuks Ubuntu peale läpakale
Kõik raudwara tundis ära. k.a wifi
Esimene küsimus on see et kuidas kõiki helinaid maha keerata... vahepeal millegi peale tulevad niuksed imelikud helinad, täpselt ei oskagi seletada |
system -> preferences -> sound -> sound for events (eest linnuke ära)
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Pingviini kasutaja
|
|
ok pärast proovib uuesti.
Hetkel kolisin tagasi windoozasse
|
|
|
|
|
|
|
|
commodore
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 745
|
|
Viimati muutis commodore 16.08.2015, 16:14; muudetud 1 kord
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
commodore kirjutas: | Ma ei upgrade enam kunagi. Upgradega ei uuenda ta pooli asju. Parem on uuesti installida. Nüüd jääb mulle mulje, et ubuntu on väga, väga nõme kui peab iga kord uuesti installeerima. Iga kuue kuu tagant kõik prograd uuesti tõmmata, kõik asjad uuesti confida jne... |
mis jutt see on?
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Pingviini kasutaja
|
|
|
|
Ziim
Pingviini kasutaja
Postitused: 99
Distributsioon: bleedin' edge
|
|
aga commodore, miks sa ei loo siis /home kataloogidele eraldi partitsiooni ja jätad selle igal uuel installil puutumata. Mina olen niimoodi oma andmed ,seaded ja mp3'd läbi mitme süsteemivahetuse alles hoidnud.
Installides valid manuaalse partitisioneerimise ja ütled, et selle partitisiooni jätame nii nagu on ja moundime /home kataloogi külge
|
|
|
|
_________________ Debian | Ubuntu | GNOME | Firefox
|
|
|
|
indrek
Vana Pingviin
Vanus: 46
Postitused: 412
Distributsioon: Kubuntu
|
|
ma kardan, et Commodore on teinud lihtsalt apt-get upgrade, aga et ta kõik asjad korrektselt uuendaks, tuleb teha Kood: | apt-get dist-upgrade | (see on vist smart upgrade Synapticus/Kynapticus, ei ole hetkel Kubuntut kõrval). Apt on üldiselt äraütlemata hea paketihaldussüsteem, nii et updatemine-upgrademine peaks (k)ubuntu puhul just tugev külg olema.
Aga kubuntu 5.10 on ausaltöeldes väheviimistlet küll veel, mitmed häirivad pisivead on sisse jäänud (kde 3.4.3 probleem, mille korral administraatori õigusi ei saa teatud tingimustel kcontrolis, gstreamer pole veel päris küps kde jaoks ja tekitab alguses hunniku probleeme audio-video setingute paikapanemisega).
|
|
|
|
|
|
|
|
Innu
Pingviini aktivist
Postitused: 202
|
|
commodore kirjutas: | Ma ei upgrade enam kunagi. Upgradega ei uuenda ta pooli asju. Parem on uuesti installida. Nüüd jääb mulle mulje, et ubuntu on väga, väga nõme kui peab iga kord uuesti installeerima. Iga kuue kuu tagant kõik prograd uuesti tõmmata, kõik asjad uuesti confida jne... |
Mul toimis küll kõik väga hästi upgradega!
|
|
|
|
|
|
|
|
|