Portaal Portaal Pingviini veeb foorumi pealeht
  Viki  |  IRC  |  Otsing  |  Küsimused ja vastused  |  Profiil  |  Privaatsõnumite vaatamiseks logi sisse  | Logi sisse või Registreeru
<empty>
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat

Postita uus teemaVasta teemale
Autor Sõnum
kessu
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 44
Liitunud: 16.07.2007
Postitused: 1106

Distributsioon: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
estonia.gif
postituspostitatud: 05.05.2013, 19:01  postituse pealkiri:  RV710/730 hdmi audio radeon hd 4000 series heli kadunud  

Pärast restarti hääl kadunud. Vahetasin väljundi Built-in vastu - heli olemas.

Miks rv710/730 hdmi häält ei tee? Kas ma saan vaikimisi väljundi Built-in panna? Sest ega mul ausaltöeldes vahet ei ole.

_________________
Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru

DaStoned
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist


Vanus: 38
Liitunud: 11.01.2007
Postitused: 314
Asukoht: Tallinn
Distributsioon: Debian
estonia.gif
postituspostitatud: 07.05.2013, 09:56  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Kuidagi tuttav tunne, paned arvuti käima ja jälle heli liiva jooksnud... Smile

Ehk su desktop lubab valida, milline seade on default. KDE 4.8 puhul näiteks Control Panel -> Multimedia (Hardware sektsioonis) -> Phonon. Sealt alt saab nokkida paika default kaardid ja heliväljundid jne. Natuke palju on neid nuppe ja dropdowne aga siiani olen hakkama saanud.

Ma isiklikult kunagi HDMI heli ei kasuta ja blacklistin lihtsalt draiveri ära. Selleks lisan ma faili "/etc/modprobe.d/blacklist.conf" read:

Kood:
blacklist snd_hda_intel
blacklist snd_hda_codec_hdmi


Peale seda on arvatavasti vajalik reboot

_________________
When the shit hits the fan, keep your mouth shut!

Näita (aja järgi):      
Postita uus teemaVasta teemale


Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001/7 phpBB Group