Portaal Portaal Pingviini veeb foorumi pealeht
  Viki  |  IRC  |  Otsing  |  Küsimused ja vastused  |  Profiil  |  Privaatsõnumite vaatamiseks logi sisse  | Logi sisse või Registreeru
<empty>
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat

Postita uus teemaVasta teemale
Autor Sõnum
as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 05:38  postituse pealkiri: Note CRON  

Et siis on probleem Croniga. Kõik nagu peaks ilusti töötama, aga cron viskab vea teate mailile : PHP Fatal error: Class 'registry' not found in /srv/www/htdocs/cronjob/classes/action.class.php on line 22
22 rida action.class.php-s on: $database = registry::get('database'); .
Nii aga nüüd kuna terve koduleht on nii ehitatud, siis veebilehel surfates töötab kõik ilusti. Aga cron viskab erroreid. Mida teha?




Viimati muutis as1238 06.05.2010, 16:47; muudetud 2 korda
priit
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 35
Liitunud: 04.08.2005
Postitused: 521
Asukoht: Tartu
Distributsioon: CentOS / OS X
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 07:16  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Asi ei ole praegu cronis, kas sul veebiserveri (apache nt) logides pole mingeid veateateid?

On see registry klass sul loaditud? Kusagil olla mingine require või use rida, kus registry klass või vastav namespace määratud on. Ehk siis ainult selle reaga midagi tarka peale pole hakata, vaata ettepoole.


as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 08:35  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

registry class on kasutusel index.php-s poleks ta seal ei läheks terve koduleht käima..aga probleem selles..tasulises serveris töötab cron ilusti..ja kodus saan selle errori.


priit
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 35
Liitunud: 04.08.2005
Postitused: 521
Asukoht: Tartu
Distributsioon: CentOS / OS X
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 08:40  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Kuidas sa seda lehte üldse Croniga jooksutad? (Miks?) Millist faili? Mis php versioon on serveris ja mis sul kodus?


as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 08:53  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Serveris on php 5.3.1. Kodus on sama. terminali toksisin crontab -e ja crontabis on sees: 1 * * * * /usr/bin/php /srv/www/htdocs/cronjob/action.php. Cron uuendab andmebaasis Ilma(kraadid jne) ja annab kasutajatele punkte juurde.


sander85
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 08.08.2005
Postitused: 4359
Asukoht: Tallinn (vahel ka Virtsu)
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 09:05  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

nojah, aga kas su action.php küsib ntx index.php faili või mõnda muud klassi, kust see registry klass pärineb? kui mitte, siis ta ei saagi töötada ju..

_________________
Image Image Image

as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 09:15  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

index.php failis on selline rida:
PHP:
<?php require_once('classes/registry.class.php');
  if (isset(
$_GET['load_type']) && !empty($_GET['load_type']) && $_GET['load_type'] == 'cronjob' && isset($_GET['load_parameter_1']) && !empty($_GET['load_parameter_1']) && $_GET['load_parameter_1'] == 'launch_cronjob' && isset($_GET['load_parameter_2']) && !empty($_GET['load_parameter_2']) && file_exists('cronjob/'.$_GET['load_parameter_2'].'.php')) {
    
$type 'cronjob' ?>


sander85
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 08.08.2005
Postitused: 4359
Asukoht: Tallinn (vahel ka Virtsu)
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 09:39  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

aga action.php failis, mida see sisse tõmbab? kas üldse midagi? ja kas seda croni asja läbi veebi ei saa/peaks käivitama?

_________________
Image Image Image

as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 09:52  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

tõmabki seda registry classi. läbi veebi saaks küll. Aga kui nii võtta, siis kodulehe kõik failid on samamoodi üles ehitatud..üheski teises failis pole
require_once('classes/registry.class.php') peale index.php . Kuidas saab koduleht tööle minna ja cron mitte.. Äkki on mingi conf vale serveril mul?


priit
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 35
Liitunud: 04.08.2005
Postitused: 521
Asukoht: Tartu
Distributsioon: CentOS / OS X
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 10:18  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Kas action.php failis on ka see rida olemas? Praegu tundub, et ei ole.


sander85
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 08.08.2005
Postitused: 4359
Asukoht: Tallinn (vahel ka Virtsu)
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 10:33  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

mis moodi sa seda asja veebi kaudu jooksutad?

_________________
Image Image Image

as1238
Uus kasutaja
Uus kasutaja



Liitunud: 07.12.2009
Postitused: 13


blank.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 16:12  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Tsitaat:
Kas action.php failis on ka see rida olemas? Praegu tundub, et ei ole.

Asi ongi selles see on olemas ainult index.php-s. Ehk siis kõik class failid võtavad selle registry.class.php index.php-st. Et toome siis näite login.class.php kõik algab nagu action.class.php . Login.class.php vajab ka seda registry.class.php-d ja ta saab selle index.php-st aga ma proovisin nii ka, et lisan selle registry.class.php action classi ja tuleb uuendamisega: PHP Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /srv/www/htdocs/cronjob/classes/action.class.php on line 3. Aga ikkagi ma ei saa aru kuidas tasulises serverimajutuses kõik töötab nagu peab ja kodus mul cronile ei meeldi midagi..
Tsitaat:
mis moodi sa seda asja veebi kaudu jooksutad?
mis mõttes? ja muidugi kodu serveriks on suse. Äkki ei kõlba?Very Happy.. ja serveri installisin selle järgi. Ainult ISPconfigi jätsin installimatta.


sander85
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 08.08.2005
Postitused: 4359
Asukoht: Tallinn (vahel ka Virtsu)
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
estonia.gif
postituspostitatud: 06.05.2010, 18:47  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

no see cronis olev asi peab olema ju võimalik veebi kaudu ka käivitada, mis urli kaudu sa selle veebi poolelt käivitad?

_________________
Image Image Image

Näita (aja järgi):      
Postita uus teemaVasta teemale


Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001/7 phpBB Group