|
Autor |
Sõnum |
ain
Pingviini aktivist
Postitused: 218
Distributsioon: openSUSE
|
|
|
|
Cancer
Pingviini kasutaja
Vanus: 49
Postitused: 76
Distributsioon: Ubuntu
|
|
ain kirjutas: | http://forte.delfi.ee/news/digi/juhan-partsi-e-riigi-teesid.d?id=26637429
Juhin viisakalt tähelepanu asjaolule, et mitte sõnagagi pole mainitud vaba tarkvara, eestikeelset tarkvara ega eesti keele tehnoloogiat (õigekiri, grammatika jne...) Huvitav, kes neile poliitikutele sellistes küsimustes nõu annavad või on nad ise sündinud targad? | See vist ikka rohkem Kultuuriministeeriumi rida.
Parts ajab rohkem äriühingute asju, et need ikka rohkem tulu saaksid ja sellest tulenevalt rohkem obrukit riigikassasse maksaksid.
|
|
|
|
|
|
|
|
olavsu1
Vana Pingviin
Vanus: 48
Postitused: 923
Distributsioon: ubuntu, mandriva
|
|
Tsitaat: | Huvitav, kes neile poliitikutele sellistes küsimustes nõu annavad või on nad ise sündinud targad?
|
Need, kes nõuandjateks, ei ole kuulnud ega tahagi midagi vabavarast kuulda. Nad oleksid siis ise eneste vastalised.
|
|
|
|
_________________ olen Troll ja ootan pingviin.org konto sulgemist.
|
|
|
|
aethralis
Pingviini aktivist
Postitused: 160
Distributsioon: Ubuntu 20.04
|
|
kuna eesti on pigem kaasajooksik alati olnud (teeme ka endale sellise! mentaliteet), siis on oodata vaba tarkvara kasutuselevõttu ja selle soodustamist alles nii 5 aasta pärast, kui teised seda juba laialdaselt kasutavad. ma olen täitsa kindel, et enne ei ole pea mingit lootust, nende astokite ja partsidega eesotsas.
|
|
|
|
|
|
|
|
illukas
Vana Pingviin
Vanus: 44
Postitused: 2036
|
|
pigem on riigipoolsed nõuandjad/teadjad saamatud ja ei mõtle oma "mullist" kaugemale, Parts on lihtsalt see rumaluke kes selle välja ütleb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|