Autor |
Sõnum |
Huck
Pingviini aktivist
Vanus: 41
Postitused: 135
Distributsioon: Ubuntu 9.04
|
|
Niisiis minu kaugelt üle keskea isal, kes juba rohkem kui aasta iseseisvalt ubuntut kasutab(ja sellega väga rahul on:D) tekkis küsimus, et kas kuidagi ei saaks arvutist fotosid vaadates kuvada foto tegemise kuupäeva pildile.
Tean, et see info on metadatas olemas, aga kas mõni viewer mõistab seda ka kohe pildile näidata... umbes nagu ilmutatud piltidele pannakse kuupäev nurka kohe. Kiire uurimine levinud foto-rakendustest eiandud eriti tulemusi. Äkki on mõni plugin?
|
|
|
|
|
|
|
|
wk
Vana Pingviin
Postitused: 1133
Distributsioon: Debian, Kubuntu
|
|
KPhotoAlbum KDEs, Gnome'ile ei oska soovitada.
|
|
|
|
_________________ Kõike hääd,
WK
|
|
|
|
Huck
Pingviini aktivist
Vanus: 41
Postitused: 135
Distributsioon: Ubuntu 9.04
|
|
gThumb näitab statusbar'il igatahes pildi infot sh. ka kuupäeva. Algus seegi
|
|
|
|
|
|
|
|
sadiini
Vana Pingviin
Vanus: 53
Postitused: 1456
Distributsioon: Lubuntu, Bodhi, Feren OS
|
|
DigiKam näitab nii pildistamise hetke, foto muutmise hetke, kui ka kõike muud peidetud infot. Koheselt. Kujutan ette, et selle saab ka maha võtta, aga mina olen juba harjunud...
|
|
|
|
|
|
|
|
Qilaq
Vana Pingviin
Vanus: 55
Postitused: 1219
Distributsioon: Mageia, Mandriva Linux
|
|
Digikami slaidiseansis saab ise määrata, millist infot lisaks näidatakse: pildifaili nimi, pildistamise aeg, kaamera andmed, allkiri (määramine käib siis menüükäsuga Seadistused->DigiKami seadistused->sektsioon Slaidiseanss). Sama käib ka digiKami puhtpildivaatamise osa ehk showFoto kohta. Mõlemal juhul on peaaknas parem metaandmete paneel, kus on samuti teave igasuguste asjade, sealhulgas pildistamisaja kohta.
|
|
|
|
_________________ Tõlkija (Mandriva Linux, KDE, Scribus, CUPS)
|
|
|
|
wk
Vana Pingviin
Postitused: 1133
Distributsioon: Debian, Kubuntu
|
|
Tsitaat: | Digikami slaidiseansis saab ise määrata, millist infot lisaks näidatakse: pildifaili nimi, pildistamise aeg, kaamera andmed, allkiri |
Õige küll, Digikami puhul olen puudust tundud sellest, et ei saa panna näitama märksõnu ja kommentaare...
|
|
|
|
_________________ Kõike hääd,
WK
|
|
|
|
|