Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
vinabb sümpatiseerib nagu kõige rohkem hetkel
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
aethralis
Pingviini aktivist
Postitused: 160
Distributsioon: Ubuntu 20.04
|
|
Ma väga ei süvenenud, aga phpBB3 portal näib üsna viisakas.
|
|
|
|
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
Professionaalse välimusega ning väga kena, kuid kirju. Viimast muidugi saab helesinise kastide tausta asemel valge vms sissetoomisega eemaldada vast.
Keskmine osa on mõnusalt esiletoovalt ära toodud, kuid samas liiga kontrastselt vasaku ja parema tulbaga võrreldes, mis on omakorda liiga hägusad. Menüü on ka natuke kole.
Üleüldiselt isegi mõnus lahendus, kuid keskmine osa peaks olema siiski paremast ja vasakust tulbast natuke erineva lahendusega, esiletoovam vms. Hetkel liiga _üheülbaline_, mistõttu ei oleks selle poolt eriti. (Lisaks: uudiseid täistekstina ei saa panna esilehele?)
Liiga üheülbaline värvilahendus ja ei paista nii professionaalne kui teised.
---
Ma oleksin VinaBB poolt eelnevatel põhjustel. Värvilahendust saab tuunida ning niikuinii teeb ju oma värviteema (kollase).
|
|
|
|
|
|
|
|
ehhr
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 506
Distributsioon: Ubuntu 8.10, Elementary OS(Ubuntu 12.04)
|
|
vinabb tundub kena
|
|
|
|
|
|
|
|
ingmar
Pingviini kasutaja
Vanus: 35
Postitused: 84
Distributsioon: Ubuntu Studio
|
|
|
|
midnight
Vana Pingviin
Postitused: 733
Distributsioon: Ubuntu 8.04
|
|
|
|
KristjanS
Vana Pingviin
Vanus: 36
Postitused: 419
Distributsioon: Debian
|
|
Laia funktsionaalsusega foorumitarkvarast eelistan MyBB-d.
http://wiki.mybboard.net/index.php/Portal
http://mybboard.net/
Eestikeelset tõlget sellel minu teada pole, aga kui on soovi viga parandada, siis võin tõlketööl aidata. 1.1.x versiooni olen varem juba eesti keelde tõlkinud. Ja kui tõlkimiseks läheb, siis võiks 1.4 versiooni, mis varsti tuleb, ära oodata.
Kahjuks pole see GPL litsentsi all ainult.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
midnight
Vana Pingviin
Postitused: 733
Distributsioon: Ubuntu 8.04
|
|
Ilmselt sobib siin siiski phpBB3- ainult peab kindlasti käsitisi eesti keelt parandama.
http://www.phpbb.ee/ välimus ja menüü asukoht on kiita kohe!
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
|
|
viimasel ajal olen mõtlema hakanud, et mis on praeguse foorumi/portaali halvad küljed?
peale selle, et vbl tekib mingi turvaauk, mida keegi võib ära kasutada.. see on ainus, mida ma praegu näen halva küljena, ülejäänud süsteem toimib ju suhteliselt laitmatult ja võiks täpselt samas vaimus edasi lasta
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
sander85 kirjutas: | viimasel ajal olen mõtlema hakanud, et mis on praeguse foorumi/portaali halvad küljed?
peale selle, et vbl tekib mingi turvaauk, mida keegi võib ära kasutada.. see on ainus, mida ma praegu näen halva küljena, ülejäänud süsteem toimib ju suhteliselt laitmatult ja võiks täpselt samas vaimus edasi lasta |
Kahjuks phpBB Plus ei väljasta enam uuendatud pakette. Seega uuendamine on nüüd manuaalne töö ja kogu aeg tuleb jälgida erinevaid hoiatusi.
Tegelikult paar nädalat tagasi korra öösel häkiti ka Pingviin maha - õigemini ei häkitud, kuid üks Marokolane sai KB süsteemis (mille peamised failid ma eemaldasin nüüd ka) leiduva vea tõttu endale adminni õigused. Õnneks sain õigel ajal asjale jälile - ta jõudis ainult teised adminnid eemaldada ja ühe meili ära muuta. Siis sain juba ise asjale jälile, leidisin vea, viisin sisse parandused, andmebaas abil aga taastasin nii Sanderi kui ka enda adminni õigused.
Ka praegu jookseb phpBB meil vananenud versioonil - sest uusimale versioonile pakke veel pole ja ei tea ka kas tuleb. Igatahes phpBB 2.x seeria uuenduse suudame veel lihtsalt siin ära teha ja ülikriitilisi auke varasemalt versioonides leitud ka pole.
Lisaks - kas keegi teab, kui kaua jätkatakse phpBB poolt üldse 2.x seeria toetamist? Mina hetkel seda infot pole leidnud. Kuid kuna PHP 2.x toetab veel PHP4, siis võib eeldada, et tugi lõppeb sellel aastal, kui lõppeb ka ametlikult PHP4 tugi.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
phpBB 2.0.x varajane lõpetamine:
Täna kuulutati välja phpBB 2.0.x varajase lõpetamise plaanid.
Alates 1. oktoobrist 2008, eemaldatakse phpBB 2.0.x allalaadimise lingid phpBB.com lehelt. Meie lehele jäävad need lingid arvatavasti alles (Vastasel korral anname linkide kustutamisest ka teada). Samuti on võimalik phpBB 2.0.x pakki tõmmata sourceforge.net lehelt.
Alates 1. jaanuarist 2009 läheb phpBB 2.0.x ametlikult lõpetamisele ja tugi sellele pole enam aktiivne. Tugi jääb alles ainult konvertimisele 2.0.x ja 3.0.x versioonide vahel.
Turvalisuse patch´id jäävad alles kuni 1. veebruarini 2009.
Lõpetamise põhjus on PHP Grupi otsus saata lõpetamisele PHP 4. phpBB 2.0 jookseb peamiselt PHP 4 koodibaasi peal ja see oleks rumal, kui lasta inimestel oma foorumit jooksutada mittetoestatud PHP versioonil.
Allikas http://phpbb.ee/viewtopic.php?t=25&f=3&sid=dbeb293f9dfba4ae033942591883f786
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
Upitaks vana teemat.
Nimelt testisin seda vinabb ja selle uudiste moodul mulle ei istu.
Nimelt ei ole seal uudised mitte osa foorumist vaid hoopis täiesti eraldi seisvad üksused.
Praegu mul testdemo üleval my.phpbbest.net lehel.
Seega ootaks endiselt ka ettepanekuid.
|
|
|
|
|
|
|
|
olavsu1
Vana Pingviin
Vanus: 48
Postitused: 923
Distributsioon: ubuntu, mandriva
|
|
spott kirjutas: | Upitaks vana teemat.
Nimelt testisin seda vinabb ja selle uudiste moodul mulle ei istu.
Nimelt ei ole seal uudised mitte osa foorumist vaid hoopis täiesti eraldi seisvad üksused.
|
harjumise asi, ütleks ma selle kohta. suuremates portaalides ongi foorumid ja uudised lahus.
|
|
|
|
_________________ olen Troll ja ootan pingviin.org konto sulgemist.
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
|
|
kuna uudiste kommentaaride alla tekib palju kasulikku infot, siis ma pigem hoiaks ka need siiski koos, et oleks ühtne otsingusüsteem ja struktuur
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
sander85 kirjutas: | kuna uudiste kommentaaride alla tekib palju kasulikku infot, siis ma pigem hoiaks ka need siiski koos, et oleks ühtne otsingusüsteem ja struktuur |
täpselt sama seisukoht
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
|
|
oled proovinud ka olemasolevat portaali baasi sinna külge haakida? sest üldine asja olemus tundub üsna okei, vajab küll kujundamist natuke, aga enne ei tahaks näppida kui on kindlalt paigas, et kasutajad töötavad ja kasutajad töötavad ka viki'ga endiselt
ning et uudised ja sisu ka oleks olemas nagu peab + albumis olevad pildid
|
|
|
|
|
|