Portaal Portaal Pingviini veeb foorumi pealeht
  Viki  |  IRC  |  Otsing  |  Küsimused ja vastused  |  Profiil  |  Privaatsõnumite vaatamiseks logi sisse  | Logi sisse või Registreeru
<empty>
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat

Postita uus teemaVasta teemale
Autor Sõnum
joakim12
Pingviini külastaja
Pingviini külastaja


Vanus: 37
Liitunud: 11.05.2007
Postitused: 19

Distributsioon: Ubuntu 16.04.2
estonia.gif
postituspostitatud: 11.05.2007, 17:34  postituse pealkiri:  Xubuntu 7.04-s äkki heli kadunud. [lahendatud]  

Paigaldasin endale Xubuntu 7.04 ja kõik töötas hästi, kuni ühel päeval äkki heli lihtsalt lakkas töötamast. Panin arvuti käima ning heli ei töötanud mitte, et poole kuulamise peale oleks ära katkenud. Mida teha?




Viimati muutis joakim12 29.05.2007, 19:42; muudetud 1 kord
spott
Admin
Admin


Vanus: 38
Liitunud: 04.06.2005
Postitused: 8778

Distributsioon: Ubuntu
estonia.gif
postituspostitatud: 11.05.2007, 21:01  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

ega kernelit ei uuendanud?
Või midagi muud ei näppinud?

_________________
Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu

joakim12
Pingviini külastaja
Pingviini külastaja


Vanus: 37
Liitunud: 11.05.2007
Postitused: 19

Distributsioon: Ubuntu 16.04.2
estonia.gif
postituspostitatud: 11.05.2007, 22:52  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Mitte midagi peale lihtsa kasutamise pole teinud.

Ega Xubuntul kusagilt näiteks häält maha keerata või välja lülitada ei saa, nagu Windowsil?


spott
Admin
Admin


Vanus: 38
Liitunud: 04.06.2005
Postitused: 8778

Distributsioon: Ubuntu
estonia.gif
postituspostitatud: 14.05.2007, 07:15  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Saab ikka. Kahjuks Xubuntu kohta täpselt ei oska öelda, millises seadistuses seda teha saab.

_________________
Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu

margo704
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist



Liitunud: 30.08.2005
Postitused: 242

Distributsioon: Estobuntu 11.11
blank.gif
postituspostitatud: 29.05.2007, 09:21  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Mul läpaka peal Kubuntu 7.04. Eile tuli kerneli uuendus ja peale seda heli kadunud (peale kerneli uuendust restarti ei teinud ja võibolla oli heli juba ka enne seda kadunud, nii et ma pole kindel, et just kerneli uuendus selles süüdi on). Igaljuhul kõik justkui mängiks ilusti, mingit veateadet miski ei anna, aga heli ühtegi piiksu kuskilt välja ei tule.

lspci ütleb:
Kood:
Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller (rev 01)


ja lsmod | grep snd ütleb:
Kood:
snd_intel8x0           34332  1
snd_ac97_codec         98464  1 snd_intel8x0
ac97_bus                3200  1 snd_ac97_codec
snd_pcm_oss            44544  0
snd_mixer_oss          17408  1 snd_pcm_oss
snd_pcm                79876  3 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_oss
snd_seq_dummy           4740  0
snd_seq_oss            32896  0
snd_seq_midi            9600  0
snd_rawmidi            25472  1 snd_seq_midi
snd_seq_midi_event      8448  2 snd_seq_oss,snd_seq_midi
snd_seq                52592  6 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
snd_timer              23684  2 snd_pcm,snd_seq
snd_seq_device          9100  5 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
snd                    54020  12 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_seq_oss,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
soundcore               8672  1 snd
snd_page_alloc         10888  2 snd_intel8x0,snd_pcm


On veel kellelgi midagi sellist juhtunud või oskab keegi head nõu anda?


spott
Admin
Admin


Vanus: 38
Liitunud: 04.06.2005
Postitused: 8778

Distributsioon: Ubuntu
estonia.gif
postituspostitatud: 29.05.2007, 17:14  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Vaata, alsamixeris, et midagi vaigistatud pole

_________________
Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu

joakim12
Pingviini külastaja
Pingviini külastaja


Vanus: 37
Liitunud: 11.05.2007
Postitused: 19

Distributsioon: Ubuntu 16.04.2
estonia.gif
postituspostitatud: 29.05.2007, 19:39  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Mina sain oma probleemi eile lahendatud. Lihtsalt võtsin asja käsile ja kuidagi moodi tuli heli tagasi. Näppisin Applications -> Setting -> Helitugevuse seaded ja XMMS-i Häälestus -> Audiosisendi/väljundi pluginaid ja kuidagi tuligi heli tagasi.


margo704
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist



Liitunud: 30.08.2005
Postitused: 242

Distributsioon: Estobuntu 11.11
blank.gif
postituspostitatud: 01.06.2007, 11:31  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Samamoodi iseenesest, nagu probleem tekkis, ta ka lahenes. Seletamatu juhtum ...


Näita (aja järgi):      
Postita uus teemaVasta teemale


Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001/7 phpBB Group