Autor |
Sõnum |
Siilipoisik
Uus kasutaja
Postitused: 11
|
|
Kas keegi oleks hea ja õpetaks kuidas Ubuntu 5.10'le dial-up ühendust sisse panna???
|
|
|
|
|
|
|
|
and_
Pingviini kasutaja
Postitused: 55
Distributsioon: Debian, FreeBSD
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
Kood: | sudo apt-get install gnome-ppp | Kuidas ma selle alla laen netist kui ma ei saa netti???
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Siilipoisik kirjutas: |
Kood: | sudo apt-get install gnome-ppp |
Kuidas ma selle alla laen netist kui ma ei saa netti??? |
ubuntu plaat sisse
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
spott kirjutas: | ubuntu plaat sisse |
Lähen Ubuntusse sisse, panen selle installi plaadi sisse ja kirjutan siis terminali selle käsu, aga ikkagi näitab, et paketti ei leia...
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
saad postitada oma source.list-i?
Kood: | gedit /etc/apt/sources.list |
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
sul tarvis lisada sinna ajutiselt ka CD-Rom. Siis otsib ta ka CD-lt.
Õhtul (kui keegi varem ei pane) panen sulle täpsed read üles siia, mis lisama pead.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
Kood: | deb cdrom:[Ubuntu 5.10 _Breezy Badger_ - Release i386 (20051012)]/ breezy main restricted
|
Sul peaks seal siis olema selline rida seal sources.listis. Kuupäeva versioon tuleb võibolla kontrollida üle, kui omaks ei võta.
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
spott kirjutas: | Kood: | deb cdrom:[Ubuntu 5.10 _Breezy Badger_ - Release i386 (20051012)]/ breezy main restricted
|
Sul peaks seal siis olema selline rida seal sources.listis. Kuupäeva versioon tuleb võibolla kontrollida üle, kui omaks ei võta. |
Täna hommikul kui siis kodus käisin vaatamas, et mis koodi panid siis vaatasin, et mul muidu see sama source.list mis eelmises postituses panin aga kõige üleval on see sama rida mis sa panid. Vaatasin plaadi versiooni ja see oli seal reas õige. Proovisin siis, et panen selle rea lõppu "universe" aga siis kui proovin seda Gnome-PPP'i installida siis tahab mingit faili ikkagi mulle netist alla laadida ja näitab, et ei leia CD pealt seda Gnome-PPP installi.
|
|
|
|
|
|
|
|
and_
Pingviini kasutaja
Postitused: 55
Distributsioon: Debian, FreeBSD
|
|
Siilipoisik kirjutas: | spott kirjutas: | Kood: | deb cdrom:[Ubuntu 5.10 _Breezy Badger_ - Release i386 (20051012)]/ breezy main restricted
|
Sul peaks seal siis olema selline rida seal sources.listis. Kuupäeva versioon tuleb võibolla kontrollida üle, kui omaks ei võta. |
Täna hommikul kui siis kodus käisin vaatamas, et mis koodi panid siis vaatasin, et mul muidu see sama source.list mis eelmises postituses panin aga kõige üleval on see sama rida mis sa panid. Vaatasin plaadi versiooni ja see oli seal reas õige. Proovisin siis, et panen selle rea lõppu "universe" aga siis kui proovin seda Gnome-PPP'i installida siis tahab mingit faili ikkagi mulle netist alla laadida ja näitab, et ei leia CD pealt seda Gnome-PPP installi. |
aga proovi ülejäänud read välja kommenteerida ( # märk rea ette ) salvesta ja tee sudo apt-get update ning proovi uuesti
|
|
|
|
|
pacho
Moderaator
Postitused: 618
Distributsioon: Debian GNU/Linux
|
|
Kui eelnev ei töötanud.
Plaat sisse ja:
Tsitaat: | mount /media/cdrom |
Tsitaat: | dpkg -i /media/cdrom/pool/main/p/pppoeconf/pppoeconf_1.8ubuntu2_all.deb |
Ja kui ma ei eksi siis Gnome-ppp puudub ubuntu plaadilt.
|
|
|
|
_________________ http://blog.pacho.pri.ee/
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
Mina ei tea mis värk on, aga ei õnnestunud ikka nii kuda õpetasite. Tõmbasin siis http://www.gnome-ppp.org/download.php sealt selle proge, aga äkki aitate installida, käsu "./config" saan ära tehtud, aga "make" näitab, et käsku ei leita Äkki õpetate siis kuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
jrepan
Moderaator
Postitused: 317
Distributsioon: Arch Linux
|
|
Siilipoisik kirjutas: | Mina ei tea mis värk on, aga ei õnnestunud ikka nii kuda õpetasite. Tõmbasin siis http://www.gnome-ppp.org/download.php sealt selle proge, aga äkki aitate installida, käsu "./config" saan ära tehtud, aga "make" näitab, et käsku ei leita Äkki õpetate siis kuda. |
Installi "make":
Kood: |
sudo apt-get intall make
|
|
|
|
|
Viimati muutis jrepan 16.12.2005, 17:43; muudetud 1 kord
|
|
|
|
pacho
Moderaator
|
|
Ma nüüd ei sa aru kas net on olemas või mitte?
Ja millesks seda Gnome-ppp'd veel vaja on.
Piisab ju _and'i teisel lingil toodud pppoeconf'ist. Pole küll ilus graafiline aga saab vähemalt võrgu tööle ja pakke juba repodest tirida.
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
jrepan kirjutas: | Siilipoisik kirjutas: | Mina ei tea mis värk on, aga ei õnnestunud ikka nii kuda õpetasite. Tõmbasin siis http://www.gnome-ppp.org/download.php sealt selle proge, aga äkki aitate installida, käsu "./config" saan ära tehtud, aga "make" näitab, et käsku ei leita Äkki õpetate siis kuda. |
Installi "make":
Kood: |
sudo apt-get intall make
| |
sain selle "make" käsu installitud aga näitab mull siis kui tahan progele seda rakendada, et Makefile faili ei leita
pacho kirjutas: | Ma nüüd ei sa aru kas net on olemas või mitte?
Ja millesks seda Gnome-ppp'd veel vaja on.
Piisab ju _and'i teisel lingil toodud pppoeconf'ist. Pole küll ilus graafiline aga saab vähemalt võrgu tööle ja pakke juba repodest tirida. |
Võrku ju ei ole... ja pppoeconf on püsiühenduste confimiseks mitte dial-up'i... dial-up'i oma on pppconfig
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
Installisin siis uuesti modemi draiverid ja siis käsuga "sudo pon Elion" ühendada netti... nüüd hakkab ka nubrit valima, aga kui number valitud siis hakkab kinnist tooni andma ja katkestab ära... nubrile "9010206" panin 0'i ka ette muidu on kohe kinnine toon. Tuleb siis nüüd Elioni helistada ja nõu küsida??
|
|
|
|
Viimati muutis Siilipoisik 17.12.2005, 10:01; muudetud 1 kord
|
|
|
|
pacho
Moderaator
|
|
Siilipoisik kirjutas: |
Võrku ju ei ole... ja pppoeconf on püsiühenduste confimiseks mitte dial-up'i... dial-up'i oma on pppconfig |
Minu pähh, ei lugenud teemat korralikult läbi
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
Krt
on ju just Dial Upi jaoks ja peaks olema kohe Brezil ka kaasas. Vähemalt mul on see ilusti olemas. Määrad modemi pordid, kasutajanimed jne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Siilipoisik
Uus kasutaja
|
|
spott kirjutas: | Krt
on ju just Dial Upi jaoks ja peaks olema kohe Brezil ka kaasas. Vähemalt mul on see ilusti olemas. Määrad modemi pordid, kasutajanimed jne. |
Ongi see mul olemas, tegin sealt endale ühenduse nimega "Elion" Ubuntu lehel oleva õpetuse järgi, aga nagu enne ütlesin, kui number valitub hakkab modemist kinnist tooni tulema ja katkestab lõpuks ära selle piip-piip'utamise....
|
|
|
|
|
|
|
|
|