Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Avastatud on ohtlik viga Firefoxi sisse ehitatud paroolihalduris. Nimelt on selgunud, et Firefoxi paroolihaldur ei kontrolli piisavalt, millisele lehele parool saadetakse. Näiteks, kui keegi pahalane on tekitanud võlts lehe HTML koodiga, siis on võimalik et Firefox peab seda teiseks leheks ja edastab parooli ja kasutajanime. Mozilla Firefoxi arendajad on selle vea Bugzillas eriti ohtlikuks veaks. Praegusel juhul on teateid vastava augu kasutamisel ainult MySpace.com lehel.
Seega paluks kõigil kasutajatel tähelepanelik olla, milliste lehtede paroole salvestatakse ja kus ringi liigutakse. Lähemat infot saate LinuxWorldi lehelt.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
uniz
Vana Pingviin
Vanus: 45
Postitused: 764
Distributsioon: ubuntucare
|
|
Siis on firefox ju kõva sõna, kui ta selle eriti ohtlikuks tunnistab.. Mina ilma master paroolita ei salvestagi ja samas võib-selle välja lülitada..
|
|
|
|
Viimati muutis uniz 23.11.2006, 15:10; muudetud 1 kord
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
see on nüüd küll suuresti OT, aga no kuramus, kas sa uniz veel pikemat pildijoru ei saa sinna postituse alla moodustada? ole hea ja korista see läbu ära, see pole isegi naljakas mitte..
|
|
|
|
|
uniz
Vana Pingviin
Vanus: 45
Postitused: 764
Distributsioon: ubuntucare
|
|
sander85 kirjutas: | see on nüüd küll suuresti OT, aga no kuramus, kas sa uniz veel pikemat pildijoru ei saa sinna postituse alla moodustada? ole hea ja korista see läbu ära, see pole isegi naljakas mitte.. |
Üks tuleb veel, kui ära mahub..
|
|
|
|
|
|
|
|
johnsmith
Vana Pingviin
Vanus: 50
Postitused: 714
Distributsioon: Ubuntu/Gentoo/FreeBSD
|
|
See töötab ainult firefox 2 peal ilmselt.
Mul on firefox 1.5 ja sellega küll salasõna url -iga koos ei saadeta.
Securityfocus.com -is on see exploit üleval ja url kus igaüks saab proovida kuidas see töötab koos html koodiga mis kasutab seda exploiti.
Valige sealt remember password ja vaadake kas saadab aadressi riba peal salasõna järgmisse serverisse.
http://www.info-svc.com/news/11-21-2006/rcsr1/
|
|
|
|
|
|
|
|
mixer
Uus kasutaja
Vanus: 34
Postitused: 5
Distributsioon: Ubuntu 6.06
|
|
johnsmith kirjutas: | See töötab ainult firefox 2 peal ilmselt.
Mul on firefox 1.5 ja sellega küll salasõna url -iga koos ei saadeta.
Securityfocus.com -is on see exploit üleval ja url kus igaüks saab proovida kuidas see töötab koos html koodiga mis kasutab seda exploiti.
Valige sealt remember password ja vaadake kas saadab aadressi riba peal salasõna järgmisse serverisse.
http://www.info-svc.com/news/11-21-2006/rcsr1/ |
Mul töötas.
Kasutan FF2.0'i.
|
|
|
|
|
|
|
|
|