Autor |
Sõnum |
Presta
Pingviini kasutaja
Postitused: 60
|
|
Võtsin maaamet.ee lehelt koordinaadid, aga ikka paneb asukoha kuskil 20 km valesti.
Teine asi on see, et ei näita kohe Eesti kaarti. Kuigi asukoha jm kõik lahtrid on korralikult täidetud ja peaks kohe Eestit näitama. State osa ta täita ei lase ja see on ka Store Contacts listi vaates tühi. Aga sellest pole kasu, ikka viskab Florida kaardi ette.
Mida teha?
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Selle Florida kaardi asjaga tegelen. Mingi kala on, sest ka minu poodides ei lase seda ära muuta.
Sisesta oma firma Google Places lehele ja saad seal õige koha paika ajada. Ja siis saad ka Google kaardile õiged koordinaadid.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
Presta
Pingviini kasutaja
|
|
ok, Google Places võib koordinaadid saada, aga kui kaart avaneb siiski esmalt Florida kohalt, siis ei saa seda paraku kasutada
Kui seda Florida asja parandada ei anna, siis variant on ka tavaline PS artikkel + Google Map
spott kirjutas: | Selle Florida kaardi asjaga tegelen. Mingi kala on, sest ka minu poodides ei lase seda ära muuta.
Sisesta oma firma Google Places lehele ja saad seal õige koha paika ajada. Ja siis saad ka Google kaardile õiged koordinaadid. |
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
kas sul on vaikimisi teema või mingi muu?
Mina leidsin vea muidu teemas olevat. Vaikimisi teemaga asi töötab, kui oma teemaga pean viga hakkama otsima.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
Presta
Pingviini kasutaja
|
|
1.5 vaikimisi teema on. Ehitan seda jõudumööda ringi.
Mis failist sa omal vea leidsid?
spott kirjutas: | kas sul on vaikimisi teema või mingi muu?
Mina leidsin vea muidu teemas olevat. Vaikimisi teemaga asi töötab, kui oma teemaga pean viga hakkama otsima. |
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
Presta
Pingviini kasutaja
|
|
Kaardi lehel annab valida kuni 100 km, aga kui oleks kaugemalt vaja tulla, siis ei anna vastust. Mis teha?
|
|
|
|
|
|
|
|
|