Autor |
Sõnum |
-IFFI-
Vana Pingviin
Vanus: 48
Postitused: 1411
Distributsioon: Linux MX
|
|
Mul on DB "kaubamaja" milles siis erinevad tabelid "kingad", "kalossid" "vildid"
nüüd tahan eksportida-importida tabeli "kingad" teise süsteemi DB-sse. Eksportitavas DB-s on rohkem ridu kui imporditavas DB-s
Proovisin "külma kõhuga" teha eksport-import kuid imporditav DB teadis rääkida, et teatud read on eksporditavas tabelis unknowid ehk siis liigsed.
Kuidas oleks võimalik eemaldada need "üleliigsed" read mis on "unknow"?
|
|
|
|
Viimati muutis -IFFI- 19.04.2012, 11:29; muudetud 1 kord
|
|
|
|
illukas
Vana Pingviin
Vanus: 44
Postitused: 2036
|
|
kui tegu mysql-iga siis pista sinna phpmyadmin ja saad graafiliselt toimetada. Käsurealt on oskamatul inimesel natuke ohtlik
|
|
|
|
_________________ https://www.inlink.ee
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
PMA täiesti olemas, ilma ei oskagi tegutseda On miskeid vihjeid või õpetussõnu kuidas tegutseda seal PMA-s? Oma peaga ei suuda välja mõelda.
|
|
|
|
|
|
|
|
akbgf
Vana Pingviin
Postitused: 763
Distributsioon: OpenSUSE, Ubuntu
|
|
-IFFI- kirjutas: | PMA täiesti olemas, ilma ei oskagi tegutseda On miskeid vihjeid või õpetussõnu kuidas tegutseda seal PMA-s? Oma peaga ei suuda välja mõelda. |
PMA kohta ei oska midagi soovitada, aga SQL-is tee ajutine tabel, kuhu korjad esialgsest tabelist ainult need kirjed, mis teise andmebaasi sobivad, ja siis ekspordi ajutine tabel.
|
|
|
|
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
Mnjahh....see teeb siis sama välja kui teen copy-paste ühest tabelist teise. Mida ma ka juba proovisin ja see ka toimis. Mõtlesin, et äkki on miski kiirem varjant... kuna seda kraami mida vaja ümber tõsta on päris suur kogus ja copy-pastega mitmete päevade töö
Aga kui muud varjanti pole eks siis tuleb copy-pastel lasta käia
|
|
|
|
|
|
|
|
urmas
Pingviini kasutaja
Vanus: 46
Postitused: 92
Distributsioon: Gentoo
|
|
Kas import toimub tühja baasi? Miks tekivad tühjad read - kas korrutad omavahel tabeleid?
Miks mitte tabelid ükshaaval eksportida ja siis importida. Infoks niipalju, et mysqldump toetab ka where klauslit.
Kui miski muu ei sobi, siis alati on ju võimalik väike programm kirjutada, mis selectib db1'st, töötleb ja inserdib db2'e
|
|
|
|
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
|
|
urmas
Pingviini kasutaja
Vanus: 46
Postitused: 92
Distributsioon: Gentoo
|
|
-IFFI- kirjutas: |
Imporimise aeg ütleb, et UNKNOW tabel blablabla..... |
see pole mitte puuduv rida vaid puuduv tabel:) Kui suurte ja oluliste andmetega mürad, siis leia pigem mõni baasispetsialist, et andmed päris kustu ei läheks.
|
|
|
|
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
ütleme nii, et ma pole tõsiselt suurt andmebaasi veel oma silmaga näinud aga hetkel millega ma maadlen siis see on minu jaoks elu suurim
BACKUPID on olemas täiesti, et pole karta miskeid kadusi, olen õppinud seda juba eelnevatest kordadest kui kõik on hävinud ja tuleb nullist alustada.
Igaljuhul ma sain omad asjad korda kõik nii nagu ma vajasin ja eksport-import toimis mu enda avastatud meetotil täiesti perfectselt
Mnjahh...ega ma vast nimetan jah asju valede nimedega, ega ma tea kah mis mida tähendab
|
|
|
|
|
|
|
|
|