|
Autor |
Sõnum |
Sander
Vana Pingviin
Postitused: 615
|
|
Vaatasin Ubuntu poolt vaikimisi paigaldatud tarkvara üle ja viskasin paljud tarbetud asjad välja. Kui ma tahtsin Gwibberit eemaldada, ilmus hoiatus: "Gwibber Social Client eemaldamisel ei kaasata tulevikus enam uuendamisel The Ubuntu desktop system rühma kuuluvaid üksusi. oled kindel, et tahad jätkata?"
Vaat sellise jutu peale ma enam kindel polnud ja otsustasin targematelt küsida. Kõvaketas on suur ja ma võiksin seal hoida igasugu asju, aga ikkagi on küsimus, et miks ma peaksin seda tegema, kui ma seda programmi ei tarvita, mingi imelik Linuxi omapära, et see on muude asjade uuendamisega seotud?
|
|
|
|
|
|
|
|
mihkel
Vana Pingviin
Postitused: 1284
Distributsioon: Fedora/Centos
|
|
Käsurealt tehes oleksid saanud mõistlikuma teate
Aga ma arvan, et koos gwibberiga võetakse maha ubuntu-dektop (vms) metapakk, mis iseenesest ei tee midagi halba. See sama metapakk võib tulevikus kaasa tuua mõne huvitava rakenduse, mille ubuntu arendajad on heaks arvanud baaspaigaldusse kaasata. Kui sul teda pole, siis jää ka sellest rakendusest ilma. Selline on minu teooria
|
|
|
|
|
|
|
|
Sander
Vana Pingviin
Postitused: 615
|
|
mihkel kirjutas: | Käsurealt tehes oleksid saanud mõistlikuma teate
Aga ma arvan, et koos gwibberiga võetakse maha ubuntu-dektop (vms) metapakk, mis iseenesest ei tee midagi halba. See sama metapakk võib tulevikus kaasa tuua mõne huvitava rakenduse, mille ubuntu arendajad on heaks arvanud baaspaigaldusse kaasata. Kui sul teda pole, siis jää ka sellest rakendusest ilma. Selline on minu teooria |
Ah soo, no las ta siis olla pealegi edasi, nii igaks juhuks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|