Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Nagu juba foorumi mitmest teemast läbi on käinud, on KDE meeskond välja lasknud järjekordse korralise uuenduste paketi KDE 4.2 versioonile. Viimaseks stabiilseks KDE versiooniks on siis hetkel KDE 4.2.4, mis võrreldes oma eelkäijaga toob klaasa pisemaid vigade parandusi, jõudluse parandusi ja tõlgete uuendusi.
Kõikide uuenduste kohta saate kõige paremini infot http://kde.org/announcements/announce-4.2.4.php lehelt.
Erinevad KDe põhised distributsioonid on juba ka uuendatud paketid välja lasknud ja nagu ikka on uuendamine igati soovituslik kõigile.
Allikas FreeSoftNews
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
veeall
Pingviini aktivist
Vanus: 50
Postitused: 264
Distributsioon: Slackware64 14.2
|
|
Kas keegi teab kas ja kuidas on võimalik Dolphini abil määratud failide silte(tag) ja kirjeldusi uude installatsiooni üle kanda. Sildistaks meeledi oma faile, aga sel pole absoluutselt mõtet kui need mingil hetkel lihtsalt ära kaovad.
Ma tean küll, et nepomuk on veel poolik, aga juba jõudsin mõnd olulist infot mõne faili kohta kirjutada failikirjeldustesse ja silti, need aga haihtusid pärast kopeerimisi.
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1106
Distributsioon: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
|
|
Aga mina installisin omale uuesti vana estobuntu vana kdega tagasi. Ma ei tea, kas mu 6. seeria nvidia sellele nõrgaks jäi või oli asi hoopis selle ... (minu arust) täielikus ebastabiilsuses. Ma ei suutnud mingeid seadistusi salvestada, kaustavaated jooksid ise pärast restarti sinna kuhu tahtsid. Täielik kaos mu arust. Pigem hoian töölaual hunnikute viisi hiljem paratamatult kustutamisele minevaid värke kui otsin neid taga.
Ma ei vaidle üldse, et seal oli kavalaid lahendusi, aga praegu tundub arvuti lihtsalt kiirem.
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
veeall
Pingviini aktivist
Vanus: 50
Postitused: 264
Distributsioon: Slackware64 14.2
|
|
~/.kde/share/apps/Nepomuk kaustas on tõesti mõnisada megabaiti infot, kopeerisin selle ja kogu muu .kde kraami kuid sildid nähtavale ei ilmunud. Nii on lood.
Netist lugesin, et kde välisel või käsurea kaudu kopimisel/liigutamisel metainfo tõesti kaob. Metainfo ärakaotamine on samuti data loss, kui mingit lollikindlamat varundamise/taastamise võimalust ei kaasne, siis ei ole Nepomuk lihtsalt kasutamiskõlblik. IMHO
Kessu, sul on arvutis mingi jama, nii hull kde4 seis küll ei ole.
Töölaud on täiesti stabiilne.
|
|
|
|
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1106
Distributsioon: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
|
|
No midamoodi see jama mu arvutis siis on? Ja kui hull siis see kde4 on? ... Ma saaks aru kui ma oleks seal kdes midagi näppinud, aga ei ole ju.
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
Qilaq
Vana Pingviin
Vanus: 55
Postitused: 1219
Distributsioon: Mageia, Mandriva Linux
|
|
KDE4-s ei ole midagi hullu, kõik töötab väga kenasti, nii nagu vaja või pareminigi.
Igatahes on see sama hea väide - ja minu puhul kindlasti kehtiv - kui kessu väide, et ei tööta ja on jamad.
|
|
|
|
_________________ Tõlkija (Mandriva Linux, KDE, Scribus, CUPS)
|
|
|
|
DaStoned
Pingviini aktivist
Vanus: 43
Postitused: 392
Distributsioon: Debian
|
|
Pigem nõustun kessuga. Kuna Debian testingusse tulid viimaks KDE 4.2 pakid, siis lasin prooviks virtuaalmasinas peale. Õieti tegin, et päris masinasse ei võtnud
Peale uuendamist käskisin tollel kolimise tööriistal (Kaboom) puhas leht alustada. No tuli KDE üles, konffisin ja nokkisin teda kuni isu täis sai ja panin masina kinni. Kui paar päeva hiljem uuesti proovisin, oli Kaboom jälle platsis ja tahtis mu sättungeid uuesti kolida. Mida kuradit? Kõik eelmise korra konffimine oli igatahes kadunud, oo rõõm.
Tundub, et peab pool aastakest veel ootama, enne kui päris masina üle kolin.
|
|
|
|
_________________ When the shit hits the fan, keep your mouth shut!
|
|
|
|
|