|
Autor |
Sõnum |
jaakeensalu
Pingviini aktivist
Vanus: 59
Postitused: 186
|
|
Väike mõtlemisaine. Vanas versioonis ei saanud ma kuidagi lihtsast olymp digikast pilte arvutisse aga kui olin uue arvutisse laadinud, töötas see nagu kellavärk, pildid tulid ludinal ja ei mingeid erroreid. Samas aga veebikaamera näitas skype video asemel arusaamatut värvilist säbru. Laadisin ikka vana tagasi , sest minu vanake 256 mäluga kast ei kannata uut Estut välja. Eriti, kui avad mingi OOO jubina, näiteks kirjutaja ja siis "astu õkva mant minema" , 15 minti mine tee muud tööd, siis ehk tuleb asi ette. Vanal ju mingi vanem nersioon OOO , kas 2.4 ehk ja uuel 3.0. Tutvustuses oli muidugi, et ka 256 mäluga on 9.05 OK aga võta näpust
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
Tutvustuse on öeldud täpselt, et seda on "võimalik paigaldada" mitte et see kiire peaks olema. Aga selle täpsustus võiks sinna juurde panna küll jah.
|
|
|
|
|
Sisyphos
Vana Pingviin
Vanus: 61
Postitused: 602
Distributsioon: Slackware
|
|
OO on igavene ressurssi õgija.
Kui masin ikka vana on ja mingit keerulist formaatimist teha pole vaja, võiks mõelda kergekaalulisemate alternatiivide peale- abiword, gnumeric...
|
|
|
|
|
zeroconf
Vana Pingviin
Postitused: 1068
|
|
vanas (KDE 3.x) sai ID-kaardiga ka süsteemi sisse logida ent uues (KDE 4.x) ei ole seda võimalust leidnud System Settings alla ei ole ID-kaardi vidinat ilmunud, et saaks sealt kinnistada ID-kaardi süsteemi sisselogimiseks. Või ei ole seda võimalust veel lisatud?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|