|
Autor |
Sõnum |
vreimz
Pingviini külastaja
Vanus: 41
Postitused: 31
Distributsioon: Ubuntu 12.04
|
|
nii. olen nüüd sellise probleeni ees, et pärast arvuti käivitamist ei toiminud mul enam keyboard. kustutasin .kde folderi ära ja hakkas tööle aga tööta shift... raua viga see ei ole sestet käsurea pealt töle pannes kõik töötab.....
ütleks nii, et väga tigedaks ajab kuna homme on mul eksam aga arvuti ei tööta niigi palju, et ma saaks oma ülikooli kasutajanime sisestada... esimest korda pani mõtlema nii, et windoosad pidi iga poole aasta tagane reinstallina aga samas tegelt ubuntut pigi pärast igat upgrade'i nullist installima sestet alati oli mingi väga suur viga 8wifi ei toimunud või lülitas ta ennast lihtsalt välja8
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
|
|
Mikk
Pingviini kasutaja
Vanus: 30
Postitused: 52
Distributsioon: Ubuntu Hardy
|
|
vreimz kirjutas: | nii. olen nüüd sellise probleeni ees, et pärast arvuti käivitamist ei toiminud mul enam keyboard. kustutasin .kde folderi ära ja hakkas tööle aga tööta shift... raua viga see ei ole sestet käsurea pealt töle pannes kõik töötab.....
ütleks nii, et väga tigedaks ajab kuna homme on mul eksam aga arvuti ei tööta niigi palju, et ma saaks oma ülikooli kasutajanime sisestada... esimest korda pani mõtlema nii, et windoosad pidi iga poole aasta tagane reinstallina aga samas tegelt ubuntut pigi pärast igat upgrade'i nullist installima sestet alati oli mingi väga suur viga 8wifi ei toimunud või lülitas ta ennast lihtsalt välja8 |
Oot, kas ma saan õieti aru, et sul ainult shift ei tööta?!
Üks sõna sulle : Caps Lock
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|