Autor |
Sõnum |
imapi
Vana Pingviin
Vanus: 44
Postitused: 567
Distributsioon: Mageia Cauldron
|
|
Tegelikult on mul küsimus suurele ringile ja sellega seoses ettepanek lisada foorumi Linux teemade alla üks teemat juurde.
Nimelt see küsimus suurele ringile. Kas pingviin.org on koht kust uued linuxi kasutajad (newbie) saavad küsida oma küsimusi? A'la helpdesk? Ma olen nimelt päris paljudele paigaldanud linuxit ja kuna mul endal viimasel ajal on suhteliselt kiire siis pakkunud, et ennast pingiiv.org -is ära registreerida ja siit abi küsida. Siit aga tuli välja probleem ja ka ettepanek lisada üks foorumi teema "Algaja küsib .." vms. Nimelt algaja jaoks tunduvad olema need linuxi teemad liiga konkreetsed ja tihtipeale ei oska nad oma küsimust kuhugi sinna alla panna ja küsimus jääb küsimata, mille tagajärjel jääb probleem lahendamata ja lõpuks kasuaja suhtumine - "seal ei tööta ju mitte midagi". Mis mulle pingiviini "gurude" juures meeldib kõige rohkem on see, et nad on väga tolerantsed algaja küsimuste suhtes, (see on ka minu üks suhtumisi, et "kõik me kunagi olime algajad") ja ei hakka karjuma ja mõnitama esimese küsimuse peale, mis on liiga kaootiline.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Et siis kategooria nimega - Algaja küsib või Esimesed sammud?
Idee tegelikult hea.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
lokuta
Pingviini külastaja
Vanus: 36
Postitused: 30
Distributsioon: ESTOBUNTU
|
|
spott kirjutas: | Et siis kategooria nimega - Algaja küsib või Esimesed sammud?
Idee tegelikult hea. |
ma pooldan kah seda kui algaja kasutaja, sest suht imelik on iga väiksema asjapärast kuskilt kysida.
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
eks moded saavad need teemad õigemasse kohta hiljem liigutada kui on aru saada, millest kasutaja probleem on tekkinud
|
|
|
|
|
tommi
Pingviini aktivist
Postitused: 201
Distributsioon: Ubuntu 10.04
|
|
Minu meelest väga hea idee!
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
Pingviini aktivist
Vanus: 29
Postitused: 181
Distributsioon: Ubuntu 10.04
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
mihkel
Vana Pingviin
Postitused: 1284
Distributsioon: Fedora/Centos
|
|
See alafoorum võiks olla kõige esimene, st. enne "Linux - tarkvara". Muidu võibolla ei leita üles
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
mihkel kirjutas: | See alafoorum võiks olla kõige esimene, st. enne "Linux - tarkvara". Muidu võibolla ei leita üles |
tehtud
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
|