Autor |
Sõnum |
laurivosandi
Moderaator
Vanus: 36
Postitused: 647
Distributsioon: Estobuntu, Debian
|
|
v6iks teha programmeerimise kategooria foorumisse. m6ttes isetehtud linuxi rakendusprogrammide levitamine, tutvustamine, testimine jms
n2iteks meisterdasin linuxi framebufferile lihtsa implementationiga include. http://v6sa.pingviin.org/progemine/framebuffer.tar.bz2
EDIT: Lisasin küsitluse - spott
|
|
|
|
Viimati muutis laurivosandi 12.08.2005, 20:12; muudetud 2 korda
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
päris ausalt öeldes seda eriti ei poolda, igal keelel on piisavalt foorumeid juba, kus infot saada ja kui siia veel lisa kategooriaid meisterdada, sis on varsti silmeeest nii kirju, et ei saagi aru, kas see portaal räägib windowsist, linuxist või oopis progemisest.. jääx oma liistude juurde
|
|
|
|
|
konna
Pingviini aktivist
Vanus: 36
Postitused: 119
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Njah ise kah vastu, lihtsalt juba präegugi p2ris palju alafoorumeid ja vaevalt sellele eriti klientuuri oleks. Minu arust v6ik sellised omakirjutaud progede tutvustused olla kenasti alafoorumis Linux - tarkvara. Aga see on ainult minu arvamus.
|
|
|
|
|
|
|
|
HoHo
Vana Pingviin
Postitused: 527
Distributsioon: Gentoo
|
|
afaik, Eestis puudub korralik progemise foorum, on ainult väikesed lisajupid teiste foorumite küljes(HV, toru?, võibolla mõni veel). Kui siia lisada veel üks taoline siis ega ta vist eriti paremaks ei saaks kui teised, võibolla ainult selle eripäraga et seal räägitakse rohkem *nix OS'i del progemisest.
Mulle isiklikult taoline asi meeldiks, võin siin paar oma miesterdatud skriptijupikest koos mõne vähe keerukama progega aeg-ajalt teisele maha tegemiseks üles panna.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
HoHo kirjutas: | afaik, Eestis puudub korralik progemise foorum, on ainult väikesed lisajupid teiste foorumite küljes(HV, toru?, võibolla mõni veel). Kui siia lisada veel üks taoline siis ega ta vist eriti paremaks ei saaks kui teised, võibolla ainult selle eripäraga et seal räägitakse rohkem *nix OS'i del progemisest.
Mulle isiklikult taoline asi meeldiks, võin siin paar oma miesterdatud skriptijupikest koos mõne vähe keerukama progega aeg-ajalt teisele maha tegemiseks üles panna. |
aga miks ei võiks seda teha Linux-tarkvara all?
Ja vajadusel failid kasvõi pingviini üles laadida?
|
|
|
|
|
|
|
|
Külaline
|
|
programmeerimise värk kaoks ära muu läbu sisse arvan ma
|
|
|
|
|
|
|
|
sander85
Vana Pingviin
Postitused: 4359
Distributsioon: Mageia, Debian, CentOS
|
|
üldiselt kes tahab leiab abi ka guuglist.. või kui mitte, sis küsib välismaisest foorumist abi, tõesti see portaal vohab juba igasugustest teemadest.. kui midagi tahate näidata teistele, sis theke seda tarkvara all
|
|
|
|
|
|