|
Autor |
Sõnum |
kessu
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1106
Distributsioon: Ubuntu 16.04 LTS 64bit
|
|
Ütleb: Mängija komponendi 'XinePart' laadimine ebaõnnestus.
Üksikasjad:
Kõigi videodraiverite initsialiseerimine ebaõnnestus!
Varem pole ta mul sellist jama ajanud. Aga nüüd oli ju alles see amaroki xine jama ja nüüd see.
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
|
|
Niisiis jälle on see jama. Ja mingit heli ei tule enam arvutist välja. Tekkis pärast seda kui ma käisn Jamendo lehel ja avastasin, et "flashblock"-i pole millegipärast. Siis hiljem kadus heli ära kui Jamendost ära läksin.
|
|
|
|
_________________ Olen umbkeelne mulk ja ei saa võõrastest keeltest piisavalt aru
|
|
|
|
v6lur
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 667
Distributsioon: Arch
|
|
Esimene asi, mis minul Xine jamade peale pähe tuleb, on "mv ~/.xine ~/.xine-ei-tööta"...
|
|
|
|
_________________ "Sleep, she is for the weak."
|
|
|
|
kessu
Vana Pingviin
|
|
Et misasi siis? See on mu jauks mõistmata värk.
Pärast mitmendat restarti tuleb tagasi, aga see juhtub siis kui olen kusagil flashiga töötaval lehel käinud. Teinekord youtubest teinekord mujalt. On see Adobe mingi jama? ... tal see flashplayer teinekord hangub ka filmi juppe vaadates.
Ja kõik see tuleb kohati ja ootamatult.
|
|
|
|
|
|
|
|
mihkel
Vana Pingviin
Postitused: 1284
Distributsioon: Fedora/Centos
|
|
"mv ~/.xine ~/.xine-ei-tööta"
Tähendab seda, et .xine kataloog tuleks ümber nimetada. Seal on sees kõik xinega seotud seadistused ning kui sellist kataloogi pole (nüüd on ta teise nimega .nt .xine_bak või .xine-ei-tööta), siis luuakse uus koos vaikeseadetega ja kui hästi läheb, siis võib see probleemi lahendada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|