Autor |
Sõnum |
illukas
Vana Pingviin
Vanus: 44
Postitused: 2036
|
|
Tuli selline mõte pähe, et tahaks sellist asja CV-sse, kuna enamus minu teadmisi omandatud iseseisvalt google.com ja man kaudu.
Seega kas meil siin foorumis on selliseid onusid, kellel Linux Certified admin paber taskus või omandamisel.
Samuti oleks info hindade ja kohtade kohta teretulnud, kuna enamasti ei osatud mu küsimustele vastata (BCS jne...)...
PS samas otsin tööd, soovitavalt Eesti piires!
|
|
|
|
|
|
|
|
wk
Vana Pingviin
Postitused: 1133
Distributsioon: Debian, Kubuntu
|
|
Skype otsib minu teada Linuxi adminne.
|
|
|
|
_________________ Kõike hääd,
WK
|
|
|
|
priit
Vana Pingviin
Vanus: 40
Postitused: 521
Distributsioon: CentOS / OS X
|
|
illukas kirjutas: | Tuli selline mõte pähe, et tahaks sellist asja CV-sse, kuna enamus minu teadmisi omandatud iseseisvalt google.com ja man kaudu.
Seega kas meil siin foorumis on selliseid onusid, kellel Linux Certified admin paber taskus või omandamisel.
Samuti oleks info hindade ja kohtade kohta teretulnud, kuna enamasti ei osatud mu küsimustele vastata (BCS jne...)...
PS samas otsin tööd, soovitavalt Eesti piires! |
Oleneb ikkagi, kus sa seda teha tahad. Eestis arvatavasti neid eksameid ei tehta (kuigi minu arust LPIs oli nende kontakt olemas). Ise eriti rohkem peale LPI (150$) ja Punamytsikese asjadest. Samas on Red Hat v2gagi huvitatud, et keegi eksamit teeks (2000 EUR), mulle pakuti allahindlust 400 EURi, kuna Eestis teha ei saa, aga v6iks nt Rootsis v6i Taanis seda teha. Aga samas sellist raha vast ei ole
|
|
|
|
|
|
|
|
illukas
Vana Pingviin
|
|
hehee hind on ikka liig krõbe, 2400 dollarit olen kusagilt kõrva taha pannud, mis eesti paberis on kusagil 26 978
RH133 Red Hat Linux System Administration and RHCT
Price: $2,498
Ehk peab vaatama miski rikka töökoha kes ää koolitaks. Sellest hinnast on arvatavasti tingitud ka see et mikros certified adminne on päris palju
|
|
|
|
_________________ https://www.inlink.ee
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Nu jah aga ega see MS sert ka midagi ei näita. Tean ühte tuttavat, kes tegigi neid järjest huvi pärast, et hea kekata oleks. Kui ikka ühe korraga teed kolm neli serti taas ära - enne seda ehk päevake vaatad materjale, siis ega see tase seal väga tugev pole.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
priit
Vana Pingviin
Vanus: 40
Postitused: 521
Distributsioon: CentOS / OS X
|
|
Ma arvan, et iga sertifikaat näitab midagi. Isegi MSi oma. See, et sa neid järjest suudad teha ei näita ju veel, et sertifikaat midagi väärt pole. Äkki on hoopis mees heal tasemel. Olen neid eksami harjutusteste Red Hati kodulehel teinud (peale seda mulle pakutigi allahindlust) ja ega need küsimused nüüd väga lihtsad ka ei olnud.
|
|
|
|
|
|
|
|
markus
Pingviini kasutaja
Vanus: 39
Postitused: 43
Distributsioon: Gentoo
|
|
Kas RedHati sertifikaadid v6ivad sisaldada 2kki ka koolitust ja mitte ainult eksamit? Et selle p2rast nii kallis?
|
|
|
|
_________________ Windows: A 64-bit service pack to a 32-bit extension and GUI shell to a 16-bit patch to an 8-bit operating system originally coded for a 4-bit microprocessor and sold by a 2-bit company that can't stand 1 bit of competition.
|
|
|
|
illukas
Vana Pingviin
|
|
|
|