Autor |
Sõnum |
Zen
Pingviini aktivist
Vanus: 36
Postitused: 155
|
|
Täna trammiga sõites juhtusin vaatama seda monitori juhikabiini juures, mis reklaami ja muut infot edastab. Ja korraga tegi asi restardi (või läks alles käima) ja jäi sinna hetkeks seisma, kus tuleb kiri "Booting from Live CD" ja paari sekundi pärast hakkas mingi moditud Linuxi Live CD pealt bootima, ülesse vasakusse ilmus Tux ja mõned kirjad ka, aga ei jõudnud neid lugeda. Heh päris huvitav, sellise koha peal ma küll ei oodanud Linuxit näha , ei tea kas ka mujal nii on.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Mis seal imeliku on - hea, odav, stabiilne ja lihtne.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
Hardi
Pingviini aktivist
Vanus: 47
Postitused: 153
Distributsioon: Arch64
|
|
Ma olen linnaliini bussis sama asja näinud. Se oli poolteist aastat tagasi. Sõidan bussiga väga harva.
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
Nii Tartus kui Tallinnas on kõik lcd reklaamid trammides-bussides juba aastaid linuxi peal.
|
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
Vanus: 36
Postitused: 60
Distributsioon: Kubuntu 7.10
|
|
See ei lähe vist otse teemasse aga nt. eile(neljapäeval) tabas mind sügav üllatus: Eesti Kaitseväe simulatsiooni keskuses (vms) kasutatatakse Red Hat Enterprise linuxit..põhjendused miks nad seda kasutavad ei olnud mulle üllatuseks..küll oli neile "üllatus" et tsiviilis ollakse linuxi distrotest kuuldud/nähtud..
|
|
|
|
_________________ ma ei ütle et Windows on saast, mulle lihtsalt ei meeldi asjad mis ei tööta
|
|
|
|
kiirtee
Pingviini aktivist
Vanus: 40
Postitused: 382
Distributsioon: Estobuntu 8.09
|
|
Seal trammides ja trollides aitab riistvaraga suhelda "videolinux" või midagi taolist
|
|
|
|
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
Vanus: 48
Postitused: 1411
Distributsioon: Linux MX
|
|
laur kirjutas: | Nii Tartus kui Tallinnas on kõik lcd reklaamid trammides-bussides juba aastaid linuxi peal. |
Ei ütleks, et aastaid...seda vähemasti Tallinnas. Miski kuu või tiba enam aega tagasi nägin trollis alles windossi vigast ekraani. See must kus on kirjas (täpset kirjeldust ei mäleta ) aga a'la "boodisk failured, please insert system disk"
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
Justnimelt, vähemalt kaks aastat.
|
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
laur kirjutas: | Justnimelt, vähemalt kaks aastat. |
Mis mõttes "justnimelt" ??? ei saand hetkel täselt aru. Väidad, et ühtegi seda reklaam LCD pole windowsi baasil? Kuidas siis seletad minu nähtud.
sry, sa väitsid trammides ja bussides, a mina nägin seda trollis. veel kord sorry.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
|
|
-IFFI- kirjutas: | laur kirjutas: | Nii Tartus kui Tallinnas on kõik lcd reklaamid trammides-bussides juba aastaid linuxi peal. |
Ei ütleks, et aastaid...seda vähemasti Tallinnas. Miski kuu või tiba enam aega tagasi nägin trollis alles windossi vigast ekraani. See must kus on kirjas (täpset kirjeldust ei mäleta ) aga a'la "boodisk failured, please insert system disk" |
sinu toodud veateade pole Windowsi oma vaid süsteemi BIOS-e oma. Buutimine polnud veel op süsteemini jõudnud.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
-IFFI-
Vana Pingviin
|
|
Sorry, krt see BIOS-e ekraan jah (läheb ja äbeneb... (lihtsalt seostus kohe windowsiga, tuttav pilt sellest ajast))
|
|
|
|
|
|
|
|
imre
Vana Pingviin
Postitused: 2648
|
|
Itaalias ühistranspordiga sõites jäi buss pidevalt seisma.
A'la ei läinud käik sisse.
Juht suretas mootori välja, käivitas uuesti - kostis windows sisselogimisheli ja sai käigu sisse.
Oli sel mingi seos windowsiga või mitte, aga väga naljakas oli kuulata seda.
Buss ei liigu, restart - liigub
|
|
|
|
_________________ Enne teema püstitamist kasutage OTSINGUT
Küsi targalt: Infot siit!
Kui aru ei saa, siis küsi.
|
|
|
|
acid
Pingviini kasutaja
Vanus: 37
Postitused: 39
Distributsioon: Ubuntu 7.04
|
|
Eesti Loto kasutab ka Linuxit.
|
|
|
|
|
obundra
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1213
Distributsioon: RHEL, Solaris, Debian, Gentoo
|
|
See firma õiendab nende reklaamidega ühistranspordis.Kord jäi silma ka nende tööpakkumine.Nõutav oli algteadmised linuxist, töö sisuks seadmetes cd plaaatide vahetus.
|
|
|
|
_________________ IT teenused
|
|
|
|
|