Autor |
Sõnum |
puratiino
Pingviini aktivist
Postitused: 108
|
|
Probleem siis selline,et ei saa netti fedora 8-ga.Kui panen võrgu juhtme arvutile taha siis tunneb ruuteri ära ja nett on olemas.Wifi-d ei saa kasutada.Algul küsib wpa koodi ja kui selle panen siis otsib natuke ja ütleb,et võrguühendus katkestatud vms.Olen proovinud käsitsi ip sisestada jne.ikka ei saa.Näitab ka nagu levi poleks kuigi on.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Mis WiFi kaart üldse on ja kas see on korralikult ära tuntud? Proovi korra ruuter ilma WPA-ta tööle panna ja vaata, kas siis leiab võrgu ja saad ühendust.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
puratiino
Pingviini aktivist
|
|
Tänan võrgu värgi sain korda nüüd uus jama....ei saa vidot mängima....coodekid puudu....arvuti pakub ise tasulisi aga kas siis tasuta coodekeid polegi fedora 8-l.wmv ja mpg jne.
|
|
|
|
|
|
|
|
obundra
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1213
Distributsioon: RHEL, Solaris, Debian, Gentoo
|
|
Kõike saab, ainult õige käsklus tuleb anda Ma pole küll Fjodori hingeeluga väga kursis aga minuteada tuleb livna repo paigaldada ja sealt multimeedia soft ja pluginad otsida.Täpsemad õpetused peaks selle distro ametlikust foorumist leidma.Viimati, kui ühte Fjodor7 masinat näppisin, siis vähemalt sai see asi niimoodi korda aetud.Mplayeri tarvis vist tuli mplayeri kodukalt tirida oma arhitektuurile vastav koodekipakk.Selle pakid lahti kausta /usr/local/lib/codecs/ ja lingid selle külge win32 kausta, "ln -s /usr/local/lib/codecs /usr/lib/win32", sest mõni asi pidi otsima just sealt neid koodekeid.Ja muud keemiat vist ei olnudki, vähemalt esimese hooga ei meenu.
|
|
|
|
_________________ IT teenused
|
|
|
|
Skorzeny
Pingviini aktivist
Postitused: 357
Distributsioon: /LinuxMint Mate19.3/Kali Linux
|
|
puratiino kirjutas: | Tänan võrgu värgi sain korda nüüd uus jama....ei saa vidot mängima....coodekid puudu....arvuti pakub ise tasulisi aga kas siis tasuta coodekeid polegi fedora 8-l.wmv ja mpg jne. |
Kuskohast sa need tasulised koodekid suutsid leida?
Sul repod(ntx livna) ikka paigaldatud?
--------
Kuigi;too fedora8 oli esimene linux,mis minu masinas suutis midagi koodekite konflikti taolist tekitada ...
ma arvasin,et too windoozale ainuomane - kui kasutaja loll,loomulikult,
btw,ja erinevalt fedora7'st ja yoper'ist - rääkimata ubuntust - fedora8'ga wifi minu HP läpakal tööle ei hakanudki.Raiub nagu rauda,et mingit wifi kaarti pole olemaski...
Nagu oleks mingi LinuxVista välja lastud.
|
|
|
|
|
leio
Pingviini aktivist
Vanus: 40
Postitused: 126
Distributsioon: Gentoo Linux
|
|
Fedora 8 pakub tasulisi closed source codeceid ainult jah hetkel suht (vaikimisi vähemalt kuni väliseid reposid pole lisatud). Väga vabavaraline lähenemine, aga tarkvara patendid ja MPEG algoritmi patendid jne..
http://www.hadess.net/2007/03/totem-news.html
|
|
|
|
_________________ Gentoo Linux arendaja -- GNOME ja GStreamer - http://www.gentoo.org/
|
|
|
|
puratiino
Pingviini aktivist
|
|
fedora 8 jah pakub tasulisi coodekeid aga hetkel sain oma videocodec-i probleemi lahendatud sellega,et tõmbasin omale vlc playeri ja see mängib piisavalt palju asju.mp3 coodec oli isegi tasuta aga wifi mu hp-l ka vahest jamab,siis ei saanud üldse netti kui mu ruuteril oli nime saatmine keelatud(SSID).Võisid käsitsi nime ja parooli sisestada aga ei saanud netti.Aga hetkel töötab ilusti kui SSID on lubatud.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857