|
Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
LinuxMCE on uus Linuxi distributsioon, mis baseerub Kubuntul. Tegu on distributsiooniga, mis mõeldud just multimeedia keskustele, mille abil vaadatakse telekat. LinuxMCE arendajad on aru saanud, et tavaline arvuti liides teleka ekraanile ei sobi ja nii ongi praeguseks välja arendatud korralik täisekraan liides, mis sobib just telekatele.
Nii saidki kokku ka LinuxMCE ja KDE Plasma arendajad, et ühiste teadmistega midagi korraliku ette võtta. Nii näitabki LinuxMCE hiljutine 0704 väljalase KDE 3.5 ja LinuxMCE liidese koostööd. Hilisemad eesmärgid on aga veelgi tugevamalt LinuxMCE ja KDE Plasma omavahel ühendada. Kasu saavad ühisest arendamisest aga kindlasti mõlemad projektid.
Loomulikult ei koosne LinuxMCE ainult KDE ja kasutajaliidesest. Kaasatud on ka mitmeid teisi tarkvarasid nagu näiteks MythTV ja palju teisi täiustusi. Nii on ka esimesed LinuxMCE baseeruvad multimeedia arvutid müüki paisatud.
Allikas KDE.news
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
|
|
Taux007
Pingviini aktivist
Postitused: 204
Distributsioon: Ubuntu 14.04
|
|
Kus ikka viitsis jaurata nendest nuppudest :S
|
|
|
|
_________________ Look at the dead outside my window..
|
|
|
|
estysoft
Pingviini aktivist
Vanus: 39
Postitused: 130
|
|
See avaldas muljet
aga ma pole sellist pulti millega ta seal vehkis varem näinud.
Kust sellist saada ?
Ma olen xp ja vista mediacenterit näinud nende puldid nii ei teinud.
Muidu sellele jäävad ikka korralikult alla.
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195