Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Alustame siis uue ELUGv3 meeskonna koostamisega.
Praeguse seisuga tunnen vajadust järgmiste inimeste järgi:
1) Keegi, kes tegeleb ruumide hankimisega. Olemas peavad olema nii data projektor kui ka interneti ühendus. Koht peaks olema selge veebruari keskpaigaks hiljemalt.
2) Keegi, kes tegeleb vastavate promomaterjalide koostamisega ja nende levitamisega. St. mõned bännerid, mida levitada ja A4 kuulutused. Tegu pole mingi erilise graafilise tööga - pigem vaja hästi teksti kokku panna. Lisaks siis erinevates foorumites, IRC kanalites jne üritusest teada andmine.
3) Ettekannete ja esinejate üle arvestuse pidaja. Keegi, kes teab, kes mingi ettekandega esineb, teeb vastavad meeldetuletused.
Ürituse võiks korraldada 17 märts 2007. Tegu taas laupäevase päevaga.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
Sander, mis sa arvad, Tallinna auditoorium oleks tore
|
|
|
|
|
laurivosandi
Moderaator
Vanus: 36
Postitused: 647
Distributsioon: Estobuntu, Debian
|
|
|
|
carry
Uus kasutaja
Postitused: 2
Distributsioon: Gentoo
|
|
Võin küsida, kas IT kolledžis saaks neosaali kasutada. Data projektori ja internetiga tõenäoliselt probleeme pole.
|
|
|
|
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
|
|
Teate, vähemalt kaaluge korraks mis ma nüüd pakun:
Minuarust peaks tegema Tallinna Ülikoolis.
Miks?
Sest TLÜ's on niisama kohal kohutavalt palju muid inimesi, kellejaoks võiks siis üles panna mõned demoarvutid ja saaks suunata ka esitlusi ja ettekandeid kuulama.
Kui mõelda uutele inimestele reklaamimisele, siis on see väga hea variant.
Uue maja Tallinna saal on 255-kohaline, projektori, vihvi, 3keelse sünkroontõlkevõimalusega ja muidu tore.
Kogu uues majas on vihvi, käidavamatel aladel mujal samuti, ülikoolis on neli kohvikut.
Mis te arvate?
|
|
|
|
|
antik2
Vana Pingviin
Postitused: 634
Distributsioon: Big Strong D...
|
|
laur kirjutas: | Teate, vähemalt kaaluge korraks mis ma nüüd pakun:
Minuarust peaks tegema Tallinna Ülikoolis. |
Kas Tallinna Ülikool on see endine Tallinna Tehnika Ülikool (kus ma kunagi õppisin isegi)?
Ma imestan, et ülikoolitäis häkkereid ei osale üldse ühelgi kokkusaamisel- kõik vist istuvad kodus ja mängivad nethacki....
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
|
|
Peda jah
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
spott kirjutas: | 3) Ettekannete ja esinejate üle arvestuse pidaja. Keegi, kes teab, kes mingi ettekandega esineb, teeb vastavad meeldetuletused. |
See ei tohiks eriti raske olla - võin enda peale võtta.
Kui kuupäev täpsemalt paigas (tundub vist, et juba ongi?), siis peaks alustama ka uuringuid, kas TLÜ's on võimalik üht ruumi saada vastavaks ajaks... Kiri või siis ka lisaks otsene kontakt... ?
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
PeTzZz kirjutas: | spott kirjutas: | 3) Ettekannete ja esinejate üle arvestuse pidaja. Keegi, kes teab, kes mingi ettekandega esineb, teeb vastavad meeldetuletused. |
See ei tohiks eriti raske olla - võin enda peale võtta.
Kui kuupäev täpsemalt paigas (tundub vist, et juba ongi?), siis peaks alustama ka uuringuid, kas TLÜ's on võimalik üht ruumi saada vastavaks ajaks... Kiri või siis ka lisaks otsene kontakt... ? |
OK
Hakkab edenema.
Tegelikult - ega kõige keerulisem ongi vast ruumide küsimus. Sest ega see üritusest teada andmine pole ka ju midagi hullu - kuid natuke mahukas ainult. Erinevates foorumites lihtsalt vastav teema püstitada, hea kui lihtne bännergi olemas on. Lisaks ehk lühitutvustus A4 paberil, mida ka stendidele saab panna.
Muideks - kas kellegil siin Tallinna Ülikooliga kontakte on?
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
|
|
No meil Sanderiga on.
Ma Sanderi eest muidugi rääkida ei saa, aga kui nüüd sess varsti läbi saab siis ma igatahes uurin, et kelle käest ja kuidas oleks parim küsida, sest päris konverentsikeskuse kaudu oleks seda nats halb teha. Raha mõttes. Kui saaks sponsori, siis poleks mingit probleemi
|
|
|
|
|
laurivosandi
Moderaator
Vanus: 36
Postitused: 647
Distributsioon: Estobuntu, Debian
|
|
Eks ma püüan ikka tulla ja rääkida kui midagi väga pakilist vahele ei tule
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
|
|
spott
Admin
|
|
Kuna olen ise 16-18 märts sõjaväes kordusõppustel, siis on hädasti vaja, et keegi näitaks ELUG-i organiseerimise vastu huvi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|