|
Autor |
Sõnum |
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
Üritan taaselustada Pingviini Viki viimastest uuendustest teatamist.
Seekord tasub ära märkida järgmised uuendused.
* Uuendatud on SUSE Linuxi versiooninumber uusima - 10.2 - peale (link).
* Pingviin.org infosse on lisatud informatsioon Pingviin.org tegevusele kaasa aidanud inimeste kohta (link).
* Pingviin.org tänud lehele lisati AlienDontBoogie, kes lõi Pingviini Webile lõpuks mitu oma bännerit, mis võimaldab nüüd portaali ka teistes portaalides tutvustada (link).
Pingviini Viki asub lehel http://viki.pingviin.org/. Uurige, lisage, täiendage!
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Tänud - tuletaski mullle taas meelde, et Viki olen unarusse jätnud. Peale ELUG-i võtan ka selle käsile. Paar head õpetust saab kindlasti lisada.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
cbr
Pingviini aktivist
Vanus: 36
Postitused: 283
Distributsioon: Kubuntu GNU/Linux
|
|
Ma ei saa nüüd aru. On selle teema puhul tegu räige irooniaga või mitte? Kuna mina pahvatasin esimest postitust lugedes küll naerma korduvalt
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
cbr kirjutas: | Ma ei saa nüüd aru. On selle teema puhul tegu räige irooniaga või mitte? Kuna mina pahvatasin esimest postitust lugedes küll naerma korduvalt |
ei ole iroonia
Lihtsalt - tegu ühe sammuga, et muuut Viki populaarsemaks. Järgmise nädala uudis peaks juba parem tulema
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
cbr kirjutas: | Ma ei saa nüüd aru. On selle teema puhul tegu räige irooniaga või mitte? Kuna mina pahvatasin esimest postitust lugedes küll naerma korduvalt |
Naera herneks, kui tahad, a kuskilt tuli algust teha.
Järgmine nädal loodetavasti siis tõsisemad uudised...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|