|
Autor |
Sõnum |
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
Selgub, et ametlikult Firefox 2 Fedora Core'le välja ei lasta, kuna ta sisaldab vähe uuendusi, mis on enamasti extension'itena saadavad ka Firefox 1.5-le. Firefox 2 olevat rohkem pressinipp saada rohkem uusi kasutajaid. Probleem on ka selles, et binaarfail tuleb firefox2-lt ümber nimetada firefox'ks, mis võib põhjustada erinevaid legaalsusega seotud probleeme.
Firefox 3 pidi olema juba suuremate muudatustega ning kui ta ilmub, siis suure tõnäosusega jõuab ta ka uuendustena Fedora Core 6 ja isegi Fedora Core 5. Firefox 3 hakkab jooksma XULrunner'il - uuel innovatiivsel tehnoloogial.
Allikas: fedora-devel-list.
|
|
|
|
Viimati muutis PeTzZz 10.11.2006, 11:56; muudetud 1 kord
|
|
|
|
PeTzZz
Vana Pingviin
Postitused: 629
Distributsioon: Fedora 19
|
|
Kes soovib siiski Firefox 2-e Fedora Core 6-l kasutada võib selle installida näiteks kasutades rpm-i, mille leiate siit, esimeses postituses olevalt lingilt. Kuna see rpm on tehtud kolmanda isiku poolt, siis sellega võivad kaasneda väiksed riskid - kasutage omal vastutusel.
|
|
|
|
|
|
|
|
faramir
Pingviini aktivist
Vanus: 48
Postitused: 117
Distributsioon: Debian 4.0
|
|
Noh, minu kogemuste kohaselt käivitub firefox 2.0 oluliselt kiiremini kui 1.5 ja on ka töös natuke nagu käbedam. Pealegi on ta kenama välimusega. Imelik otsus minu arvates fedora arendajatelt, aga kes tahab saab ta omale peale panna nagunii. Aga et kasutaja ei saa seda teha lihtsalt paketihaldurit kasutades - häbilugu...
FF 2.0 on esimene firefox, mis pakub minu jaoks operale juba tõsist konkurentsi.
|
|
|
|
_________________ Avataril olev pilt on illustratiivne...
|
|
|
|
|
|