Autor |
Sõnum |
vooler3
Vana Pingviin
Postitused: 479
|
|
Meeldiv vaadata kuidas uute Distrode väljatulek usinasti kestab, et kellegil liialt igav ei hakkaks, juba olemasolevat Distrosid edasi kasutades.
Kuna Linux Minti kasutajaid peaks palju olema, siis Minti tegijad teatavad samuti järgmise Distro tulekust veel selle aasta sees:
Linux Mint 18 ja toob endaga kaasa: Cinnamon 3.0 ning MATE 1.14
Jutt ja pildid:
The Linux Mint Blog
http://blog.linuxmint.com/?p=3017
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Täna sai just kahele arvutile Mint 17.3 peale lastud
Hea asendus Windowsiga arvutitele.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
Kruusia
Pingviini aktivist
Postitused: 280
Distributsioon: Mint 18.1 Mate
|
|
Kasutan ka juba ammu Minti, minu jaoks plussid: suht kena, viimistletud. Erinevalt paljudest pole selline "klotsid ja värgid", lapseliku disainiga. Suht winni sarnase kasutuskogemusega. Üleminek seetõttu kerge. Ja toimib, pea kõik olemas, mis vaja...
|
|
|
|
_________________ Kruusias elavad kruusid. Ehivad end rõngaste ja piltidega. Aga sisu on vedelavõitu
|
|
|
|
tris
Troll - ära toida!
Postitused: 713
Distributsioon: Debian
|
|
Õnnitlen. Mint on distrowatchi andmetel esikohal.
|
|
|
|
_________________ ricochet:yckka6zlbxv767lz
Viimati muutis tris 12.04.2016, 18:02; muudetud 2 korda
|
|
|
|
hannes
Pingviini aktivist
Vanus: 39
Postitused: 217
Distributsioon: Manjaro
|
|
tris kirjutas: | spott kirjutas: | Täna sai just kahele arvutile Mint 17.3 peale lastud
Hea asendus Windowsiga arvutitele. |
Kahju Mint. Mina olen Sparky. |
No väga tore, muidugi. Aga Minti kommuunil on suht poogen, mida Sina või mina kasutame ning algajat kasutajat ei huvita enamasti üldse, kas kernelis on mingid non-free binaarid sees või mitte. Peaasi, et kõik töötab ja ta oma asjad tehtud saab.
Mina ei käi asjasse mittepuutuvates teemades kuulutamas, missugust teist "paremat" distrot mina kasutan.
|
|
|
|
|
|
|
|
tris
Troll - ära toida!
Postitused: 713
Distributsioon: Debian
|
|
_________________ ricochet:yckka6zlbxv767lz
|
|
|
|
vooler3
Vana Pingviin
Postitused: 479
|
|
Natuke huumorit kah siia Kurja Maailma....
Minti fänn unistab juba kombinatsioonist:
Linux Mint 18 & töölaud Deepin.
I have question for the devs, what kind of Desktop Environment you use in the next release of Linux Mint? Still Cinnamon? Maybe Deepin is the best way to provide new look and feel? What do you think about this idea? For me Deepin Desktop Environment is the best GUI for Linux. I use every day Cinnamon and KDE on my PCs and I don't have any issues with them, but Cinnamon now looks preeety old compare to Deepin, dont you think? Btw. Can any one send me a code for register on this sitel?
https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=219645
PS: Netis kirjutatakse: mai-juuni 2016, seega, tõenäoliselt on siis midagi juba ka reaalselt olemas, Kasvõi siis Alfa või Beta tasemel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|