Portaal Portaal Pingviini veeb foorumi pealeht
  Viki  |  IRC  |  Otsing  |  Küsimused ja vastused  |  Profiil  |  Privaatsõnumite vaatamiseks logi sisse  | Logi sisse või Registreeru
<empty>
Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat

Postita uus teemaVasta teemale
Autor Sõnum
rasta
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist



Liitunud: 29.12.2009
Postitused: 123


blank.gif
postituspostitatud: 18.12.2011, 16:57  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Tegin siis, nii

1. cd Downloads
2. sudo sh ati-driver-installer-11-12-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/oneiric
3. sudo dpkg -i fglrx*.deb
4. sudo apt-get install -f

Nüüd on kadunud menüüst 2 ikooni " Welcome Screen" ja "Windows wireless drivers", samuti Full HD videot vaadates pilt hakib natuke, kaamera nagu liiguks jõnksutades edasi.


xpander
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 27.06.2008
Postitused: 445
Asukoht: Localhost
Distributsioon: Arch Linux, MATE
estonia.gif
postituspostitatud: 18.12.2011, 17:01  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

nüüd kasutad mint 11?
siis peaks olema
sudo sh ati-driver-installer-11-12-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/natty
aga noh töötab arvatavasti ka nii nagu sa tegid.
pilt hakib...kui sul nüüd mint 11 siis lisa parema klahviga cpu-frequency applet paneelile ja sunni sealt prose conservative või performance peale..peaks sujuvamaks minema. juhul kui sul muidugi intel speedstep või amd cool and quiet sisse lülitatud biosist.

üldiselt on ati proprietary driverid üks häda ja viletsus.

_________________
Mängude Videod Linuxi All: http://www.youtube.com/user/Xpander666
-----------
Gfire - Xfire For Pidgin

rasta
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist



Liitunud: 29.12.2009
Postitused: 123


blank.gif
postituspostitatud: 18.12.2011, 17:06  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Hetkel ikkagi Mint 12 peal ja kui driveri maha lasen on ikoonid jälle tagasi ja video sujuv Sad


xpander
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 27.06.2008
Postitused: 445
Asukoht: Localhost
Distributsioon: Arch Linux, MATE
estonia.gif
postituspostitatud: 18.12.2011, 18:12  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

rasta kirjutas:
Hetkel ikkagi Mint 12 peal ja kui driveri maha lasen on ikoonid jälle tagasi ja video sujuv Sad


njah sellised need lood ati proprietary driveritega on.
oled sunnitud niikaua kasutama kas opensource drivereid või siis MATE deskop näiteks.. kuni nad lõpuks oma driveri majanduse gnome3 shelliga jooksma saavad.

_________________
Mängude Videod Linuxi All: http://www.youtube.com/user/Xpander666
-----------
Gfire - Xfire For Pidgin

rasta
Pingviini aktivist
Pingviini aktivist



Liitunud: 29.12.2009
Postitused: 123


blank.gif
postituspostitatud: 19.12.2011, 11:40  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

Leidsin sellise lehe http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1714674

sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

Ja sain oma video normaalselt tööle. Full HD filme mängib veatult, ainult Software Manageris on väiksed vead, lisan ka screene: http://www.upload.ee/image/1903944/Screenshot_at_2011-12-19_11_25_08.png

Kui nüüd Edge driverile tuleb uus versioon, kas siis läbi update/upgrade uuendatakse ka video driverit automaatselt?


xpander
Vana Pingviin
Vana Pingviin


Vanus: 34
Liitunud: 27.06.2008
Postitused: 445
Asukoht: Localhost
Distributsioon: Arch Linux, MATE
estonia.gif
postituspostitatud: 19.12.2011, 11:45  postituse pealkiri:  (teema puudub)  

just. kui repo additud ja vastav tarkvara sealt paigaldatud siis tuleb järgmine uuendus koos su teiste uuendustega

_________________
Mängude Videod Linuxi All: http://www.youtube.com/user/Xpander666
-----------
Gfire - Xfire For Pidgin

Näita (aja järgi):      
Postita uus teemaVasta teemale


Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001/7 phpBB Group