Autor |
Sõnum |
tets88
Pingviini kasutaja
Vanus: 36
Postitused: 60
Distributsioon: Kubuntu 7.10
|
|
|
|
Gan3b
Uus kasutaja
Vanus: 31
Postitused: 4
Distributsioon: Mandriva 2008
|
|
Aina väiksema koguse saab neid tellida ^^
ISe ka eel-tellisin nad ära
|
|
|
|
_________________ Uus linuxis, nii et ärge näkku lööge.
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
|
|
Kaar3l
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 692
|
|
Panin ka ühe tavalise ja ühe 64-se tulema
|
|
|
|
_________________ Hyva päiva!
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
|
|
spott kirjutas: | Huvitav, kas 17 novembriks jõuaksid need kohale?? |
millise aasta 17 novembrist jutt käib
|
|
|
|
|
|
|
|
kiirtee
Pingviini aktivist
Vanus: 40
Postitused: 382
Distributsioon: Estobuntu 8.09
|
|
Tellisin kunagi aastal 2005 mõned 5pc-le, 3 amd-le ja 1 macile vist, siis oli päris suur elevus, kui ühel päeval kohale jõudis. Kättesaamis kviitungi peal kirjas saatmiskohana märgitud Gruusia või kurat teab. Sõber tellis plaate kohe kilode viisi - hiljem levitas neid oma koolis.
|
|
|
|
|
|
|
|
estysoft
Pingviini aktivist
Vanus: 39
Postitused: 130
|
|
Eelmise (7.04 ) sai küll kiirelt kätte. Ma tegin tellimuse juba paar päeva tagasi ära. Eelmine kord sai ainult 1 haaval või 3 kaupa tellida see oli minujaoks imelik. See 2 kaupa on palju parem. Ma sain kolmandaks 64 bitised ja neid ei olnud kellegile anda ka.
|
|
|
|
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
|
|
Eelmisel versiooni plaate tellisin ma kaks korda. Esimesel korral tuli päris kiiresti kohale..Kuid kui teisel korral tellisin 3 Ubuntu ja 3 Kubuntu plaati siis tulek võttis nii kaua aega et mul läks meelest ära et ma neid veel olin tellinud. Kui tuli teatis et mulle on pakk siis sõbrad ja mina imestasime veel et huvitav mis pakk see nüüd siis on. Pakile järele minnes ja hiljem avades tuli alles meelde et olin neid veel tellinud :d ..Aga selles mõttes olgem õnnelikud kui üldse kätte saab (need plaadid)..Siin foorumis oli vist kellegil nii et vist ei jõudnuki kohale need tellitud plaadid..
|
|
|
|
_________________ ma ei ütle et Windows on saast, mulle lihtsalt ei meeldi asjad mis ei tööta
|
|
|
|
ingram
Pingviini aktivist
Postitused: 225
Distributsioon: Arch Linux
|
|
Mina olen 10-plaadised tellinud, iga viimane kui üks alates 5.10-est (välja arvatud 6.10, mida ei plaadistatud). Täna läks ka üks 10 komplekt (8x86 + 2x86-64). Ja eelmine tuli mulle ka üllatavalt kiiresti võrreldes 5.10 ja 6.06 omadega, nädal-poolteist ja oligi käes.
|
|
|
|
_________________ - i pwn n00bs -
|
|
|
|
estysoft
Pingviini aktivist
Vanus: 39
Postitused: 130
|
|
tets88 kirjutas: | /.../Kui tuli teatis et mulle on pakk siis sõbrad ja mina imestasime veel et huvitav mis pakk see nüüd siis on. Pakile järele minnes ja hiljem avades tuli alles meelde et olin neid veel tellinud /.../ |
Huvitav. mulle tulid need otse postkasti.
|
|
|
|
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
|
|
estysoft kirjutas: | tets88 kirjutas: | /.../Kui tuli teatis et mulle on pakk siis sõbrad ja mina imestasime veel et huvitav mis pakk see nüüd siis on. Pakile järele minnes ja hiljem avades tuli alles meelde et olin neid veel tellinud /.../ |
Huvitav. mulle tulid need otse postkasti. |
Esimesel korral tuli mullegi otse postkasti aga teisel korral ei mahtunud need sinna millegi pärast ära..ju ei viitsind postiljon ka jännata ja proovida kas meil värav lahti..tookord ma olin päev otsa kodus..oleks teadnud et tulevad oleks postkasti juures passinud
|
|
|
|
|
|
|
|
erykroom
Pingviini aktivist
Vanus: 38
Postitused: 193
Distributsioon: Arch
|
|
Tellisin ka ja see on minu esimene kord. Loodan igatahes kõike paremat.
|
|
|
|
|
|
|
|
kiirtee
Pingviini aktivist
|
|
on tüübid, tellivad igast pahna endale koju , mitte et ma ise parem oleks, panin ka sooviavalduse teele kui tasuta saab
|
|
|
|
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
|
|
_________________ ma ei ütle et Windows on saast, mulle lihtsalt ei meeldi asjad mis ei tööta
|
|
|
|
margo704
Pingviini aktivist
Postitused: 242
Distributsioon: Linux Mint 20.1
|
|
Vat mis ta mulle ütles, kui oma aadressi sinna kirja panin: "Sorry, but non-ASCII characters (such as 'ä'), aren't accepted by our shipping company. Please change these to ASCII equivalents. (For instance, 'é' should be changed to 'e')"
Mul nii talu kui küla nimes täpitähed. Ja küla nimes ainult kolm tähte - kui seal see täpiline mittetäpilisega asendada, siis saab sellest ju hoopis teine sõna :S
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
|
|
Paned siiski ilma täpitähtedeta, kuid vaata, et postiindeks oleks kindlasti õige!
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
kiirtee
Pingviini aktivist
|
|
hakkavad juba vaikselt saabuma või?
|
|
|
|
|
|
|
|
timbat
Pingviini kasutaja
Postitused: 69
Distributsioon: estobuntu 7.10 VL:29.12.2007
|
|
ma loodan küll... eile panin ennast kirja...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gan3b
Uus kasutaja
Postitused: 4
Distributsioon: Mandriva 2008
|
|
No mulle saabusid eile kohale
|
|
|
|
_________________ Uus linuxis, nii et ärge näkku lööge.
|
|
|
|
tets88
Pingviini kasutaja
|
|
Hetkel kui mina tellisin siis sai tellida kolm plaati (k)ubuntut..aga oh üllatust kui need eile mulle postkasti potsatasid..6 plaadi asemel oli kokku neli..no jah..see selleks..hea et üldse kohale jõudsid.13.10.07 tellisin ja 05.11.2007 jõudsid kohale..polegi väga pikk aeg
|
|
|
|
|
|
|
|
|