Autor |
Sõnum |
ind1go
Uus kasutaja
Postitused: 3
|
|
Kuidas on võimalik paigaldada Huawei E1752 modem Ubuntu 10.4 süsteemile. Küsin sellepärast, et olen selle tarkvara peal alles algaja.
Oleks kõige toredam kui teeksite pilt näidised.
Arvutiks on Amilo Pa1510.
|
|
|
|
|
|
|
|
artzp
Pingviini kasutaja
Postitused: 99
Distributsioon: Mint, LinuxMintDebian, PClinuxos
|
|
|
|
Shadow
Vana Pingviin
Vanus: 50
Postitused: 453
Distributsioon: Gentoo
|
|
Äkki tasuks ära uuendamine. 10.10 32bit tundis iseenesest pulga ja selles edasi > edasi võluris oli isegi Tele2 seaded olemas. Kui automaatse ühendumise sisse lülitad seadetest. Töötab paremini kui Windowsi all. Pulk sappa ja u. minutiga andis teada, leitud Tele2 internet Ei ole vaja nagu Windowsi all desktopi ikooni topeltklikkida ja connect vajutada. Pulk sappa ja mõne hetkega nett olemas.
|
|
|
|
|
|
|
|
nooremkeemik
Pingviini kasutaja
Vanus: 35
Postitused: 53
Distributsioon: Ubuntu, SLED 11, Estobuntu
|
|
Kui siin sügisel hakkasin ka mobiilse interneti ühenduse kasutajaks, sattudes samuti sama Tele 2 poolt pakutava Huawei E1752 otsa, sain ka abi just artzp poolt toodud lingilt. Hiljem uuendasin Ubuntu versiooni 10.10-ks ja õnneks töötas kõik edasi.
Väga lihtne ja mugav kasutada, kui korra toimima saad !
Edit:
http://pingviin.org/ftopic7111-0-asc-0.html
sama probleem ka varem päevakorral olnud- vaata üle igaks juhuks!
|
|
|
|
|
|
|
|
ind1go
Uus kasutaja
Postitused: 3
|
|
heh, ma olin kavalam, ma tõmbasin alla ubuntu.com-ist kõige uuema tarkvara ja paigaldasin peale 11.04 32bit, siis lihtsalt toppisin pulga sisse, ja kõik toimis iseenesest .
PS: Linuxiga on netis käia 100 korda parem kui windows 7,Vista või XP ega
|
|
|
|
|
|
|
|
nooremkeemik
Pingviini kasutaja
Vanus: 35
Postitused: 53
Distributsioon: Ubuntu, SLED 11, Estobuntu
|
|
oskab keegi ära seletada miks erinevate distributsioonide ning kuulduste kohaselt isegi näiteks ubuntude erinevate versioonide korral on mobiilse interneti seadmete ühildumine süsteemiga nii erinev?
Ma mõtlen et kas siis näiteks on vaikimisi paigaldatud usb-modeswitch pakend mõnel juhul ja teisel juhul mitte jne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|