Autor |
Sõnum |
Andres
Pingviini aktivist
Vanus: 29
Postitused: 181
Distributsioon: Ubuntu 10.04
|
|
kuna katsed AverMedia 503-est pilt kätte saada lõppesid tulutult, ootab ees tõenäoliselt uue telekaardi (usb pulga?) ost. Kuigi kodus tuleb seinast veel starmani analogsignaal, oleks hea investeering ka kaasaskantav digilevi seade. Millega kellegil on häid kogemusi? Mis kindlasti ei tööta?
|
|
|
|
|
|
|
|
imre
Vana Pingviin
Postitused: 2648
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Mul omal toimetab edukalt FuSi toodetud Slim Mobile USB DVB-T USB julk
Tavaline Totem võtab pildi ette, vajadusel Me-TV kaudu valin kavast välja mis saadet soovin salvestada.
See Elioni reklaamitud pulk.
|
|
|
|
_________________ Enne teema püstitamist kasutage OTSINGUT
Küsi targalt: Infot siit!
Kui aru ei saa, siis küsi.
|
|
|
|
Shadow
Vana Pingviin
Vanus: 50
Postitused: 453
Distributsioon: Gentoo
|
|
imre kirjutas: | Mul omal toimetab edukalt FuSi toodetud Slim Mobile USB DVB-T USB julk
Tavaline Totem võtab pildi ette, vajadusel Me-TV kaudu valin kavast välja mis saadet soovin salvestada.
See Elioni reklaamitud pulk. |
Sama siin - eraldi firmware vaja paigaldada ja toimib kenasti - Kaffeine näitab ja salvestab.
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
Pingviini aktivist
|
|
Olen kuulnud õudusjutte sellest, et sellega polevat Tallinna kesklinnas ka levi. Kinnitate või lükkate ümber? Välise antenni võimalus olemas, kui õigesti aru sain. Jüris ei tohiks probleeme olla, aga sealt 15km metsapoole maakodus...
EDIT: mis värk selle firmwarega on ja kui keeruline/riskantne seda paigaldada on?
|
|
|
|
|
|
|
|
Taux007
Pingviini aktivist
Postitused: 204
Distributsioon: Ubuntu 14.04
|
|
_________________ Look at the dead outside my window..
|
|
|
|
obundra
Vana Pingviin
Vanus: 49
Postitused: 1213
Distributsioon: RHEL, Solaris, Debian, Gentoo
|
|
Andres, firmware pole midagi keerulist ega ohtlikku, üks fail käib /lib/firmware katalooma ja dvb seadme mooduli laadimisel loetakse sealt vastav firmavares ka.Eks digilevi pead ise mõõtma vastavalt oma asukohale ja seadmetele.Levira lehel peaks leviala kaardid ka olema millelt aimu võid saada oma piirkonna kohta.Kindlasti on linuxiga toimiv pulk ka Hauppauge Nova-T.
|
|
|
|
_________________ IT teenused
|
|
|
|
Andres
Pingviini aktivist
|
|
obundra kirjutas: | Andres, firmware pole midagi keerulist ega ohtlikku, üks fail käib /lib/firmware katalooma ja dvb seadme mooduli laadimisel loetakse sealt vastav firmavares ka.Eks digilevi pead ise mõõtma vastavalt oma asukohale ja seadmetele.Levira lehel peaks leviala kaardid ka olema millelt aimu võid saada oma piirkonna kohta.Kindlasti on linuxiga toimiv pulk ka Hauppauge Nova-T. |
No siis mul mõisted sassis , siiamaani olen arvanud et firmware on see tarkvara mis kusagil pulgas endas sees toimib, normaalolukorras arvutisse üldse puutumata
Levira kaardi järgi on Jüris levi olemas ja koralik. Maakoht asub aga ilusti Tallinna ja kose masti leviala piiril.
|
|
|
|
|
|
|
|
|