|
Autor |
Sõnum |
JannoT
Pingviini kasutaja
Postitused: 63
Distributsioon: Arch
|
|
Tegelt ma ei oskagi täpselt seda kirjeldada. Aga noh ekraan vilgub kui mängid mõnda mängu mille reso ei ole sama mis desktopi oma. Ka screen saver vilgub.
|
|
|
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
mis graafikakaart, mis draiverid, mis distributsioon täpsemalt, mis mängudega antud jama on ja milliste resode juures.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
JannoT
Pingviini kasutaja
Postitused: 63
Distributsioon: Arch
|
|
ati readon 9550, Drivereid ei oska õelda, kõige uuemad said tiritud amd/ati lehelt. Peal on ka catalyst control center. Peal ubuntu hardy 8.04 lts. Mängud on cube2 ja quake3. Rohkem taolisi mänge mul lihtsalt pole. Resod jamavad kõik mis erinevad hetkel olevast desktopi resost. Ja ma tuletaks meelde ,et ka screen saver teeb sedasi. Ehk siis ma pakuks ,et kõik mängud ja muud full screen app'id teevad sedasi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Huck
Pingviini aktivist
Vanus: 41
Postitused: 135
Distributsioon: Ubuntu 9.04
|
|
3D effektid ajavad niiviisi plinkima. Endal ka screen saver vilgub, aga lahendust poel veel leidnud.
|
|
|
|
|
|
|
|
Heix
Pingviini aktivist
Vanus: 44
Postitused: 356
Distributsioon: Arch Linux
|
|
Mul Readon 9600 kaart, draiverid lasin Envy'ga peale ja ka mängimise ajal pilt vilgub kui compiz sees. Võta mängimise ajaks effektid maha ja pilt korras.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|