|
Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Välja on lastud uus versioon GParted LiveCD-st, uus versioon kannab siis nüüd versiooni numbrit 0.2.4-4. Tegu on suurte vigade paranduste väljalaskega, millele on aga lisatud ka mõningaid uusi võimalusi. Video kaardid peaksid olema nüüd ilusti automaatselt tuvastatavad, kui sellega siiski probleeme on, siis täitke palun selle kohta vastav vea teade. Ühtlasi on nüüd võimalik buutimisel valida, mis mooduleid laadida. Ka on võimalus laadida kogu CDROM mälusse, see vajalik selleks, kui peate CD-ROM-i vabastama. Lähemat infot muudatuste kohta saab muudatuste teatest või siis DistroWatchi lehelt, kust leiate ka otselingi uue GParted LiveCD alla laadimiseks.
|
|
|
|
|
|
|
|
digweed
Pingviini aktivist
Vanus: 46
Postitused: 318
Distributsioon: Gentoo x86/amd64/Ubuntu 6.06 x86
|
|
tüüpiline kala
enamus distrosi annavad sama pildi kui driveriks nv suse,FC,ubuntu default install jne.suset,FCd saan ainult text modes installida (krt.susel vist puudus isegi text mode install) nüüd siis mulle väga vajalik gparted kaardiks 6800GS pci-e mis turul juba üle poole aasta ja mitte keegi ei suuda midagi ette võtta.innovatiivne linux my ass
|
|
|
|
|
kaugeltmaalt
Pingviini aktivist
Vanus: 44
Postitused: 122
Distributsioon: kxstudio, buntu.
|
|
no minu kaart on lausa maitea mitu aastat olemas (ti4200) aga kah armastab totraid pilte nv driveriga. mai viitsi mõeldagi mis täpselt valesti on. kuna monitor on määnegine generic crt mida ära ei tunta siis vahest aitab selle herzide kirja panemine, aga vahes aitab usb hiire ühendamine ps2 auku. nii et ei pruugi nii otseselt videokaardis olla asi.
|
|
|
|
|
|
|
|
digweed
Pingviini aktivist
Vanus: 46
Postitused: 318
Distributsioon: Gentoo x86/amd64/Ubuntu 6.06 x86
|
|
agp 6600gt,6800gt,ti4200 ei olnud kordagi probleeme.
herzide kirja panemine ei aita.ja kuidas ma seda qpartedil teekski
|
|
|
|
|
jrepan
Moderaator
Postitused: 317
Distributsioon: Arch Linux
|
|