|
Autor |
Sõnum |
dinosaurusetaltsutaja
Vana Pingviin
Vanus: 36
Postitused: 432
Distributsioon: Ubuntu MATE 22.04.4 LTS
|
|
intelektuaal omandi kaitse sotsiaal meedias ja veebis. milised keskonad on ausad ja milised virutavad su õigused endale.
|
|
|
|
|
|
|
|
ertserts
Vana Pingviin
Postitused: 445
Distributsioon: Ubuntu, Debian
|
|
Tegelikult tuleks sellist küsimust vaadata kitsamas spektris. Muidu on küsimus liiga laialivalguv. Arvuti tavakasutajat huvitavad pigem teemad mis teda ennast lähedamalt puudutavad ja näpistavad.
Mina küsiksin iseendalt (Eesti).
Kas algkooli, keskastme ja gümnaasiumi ning ülikooli õppeprotsessides peab olema kesksel kohal Microsofti tarkvara?
Miks müüakse rahvale arvuteid kus enamjaolt on peal Microsofti operatsioonisüsteem?
Miks riigilisel ja institutsioonilisel tasandil tekitatakse kõrgepalgalisi töökohti Microsofti toodete promomiseks ja haldamiseks?
Miks enamus töökohti on killustatud ainult Windows operatsioonisüsteemiga ja MS Office kontoripaketiga?
Miks paljud veebipoed kasutavad oma müügiprotsessis ikka veel 'http' mitte 'https'?
Miks peab paanikas laps mulle helistama ja murelikult küsima:"...Issi...minu nutitelefon (android) annab Internetis teate, et sinu telefon on nakatunud viirusega ja aeglane....palun lae alla see äpp...sinu viirus eemaldatakse ja telefon muutub uuesti kiireks..."
Tarkvarapiraatlus jne.
"The Internet and Windows can be a dark and dangerous place!"
|
|
|
|
_________________ ertserts@linuxialune:~$ echo;echo Local and Remote IP connections:;netstat -at|sort -k5|grep ESTABLISHED|cut -c20-80;echo
|
|
|
|
dinosaurusetaltsutaja
Vana Pingviin
Vanus: 36
Postitused: 432
Distributsioon: Ubuntu MATE 22.04.4 LTS
|
|
|
|
tris
Troll - ära toida!
Postitused: 713
Distributsioon: Debian
|
|
facebook ja google kasutaja lepingus on sellised kahtlased terminid, mis viitavad sellele, et mida üles laadid on firma automaatsete autoriõigustega või umbes nii.
pealegi on avalikud asjad kopeeritavad ja vesimärk oleks hea asi + originaal pilti vähendada enne netti saamist.
|
|
|
|
_________________ ricochet:yckka6zlbxv767lz
|
|
|
|
|
|