Autor |
Sõnum |
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
Distributsioon: Ubuntu
|
|
Kes veel ei tea, siis AMD ostis ATI ära. Otseloomulikult on selle kohta nüüd palju küsimusi kerkinud ja osadele on hakanud ka juba vastuseid tulema. Kuna on suur oht, et Intel keelab oma patrtneritel edaspidi näiteks ATI kaartidega arvutitele Intel Inside kleebiste paigaldamise. Lisaks võib ATI kaotada suuri tellimusi ka teistelt Inteli partneritelt, siis otsitakse lahendusi, kuidas sellega toime tulla. Ja ühe lahendusena plaanitakse vabaks lasta ATI graafikakaartide draiverid. See oleks paljudel juhtudel suur müügiargument ja ühtlasi laseks ka näiteks Linuxi distribuutoritel uusi draivereid kohe kaasa panna. AMD arvates on praegused suletud koodiga draiverid iganenud nähtus ja kaugele sellega ei jõua. Lähemalt võõite lugeda InfoWorldi vahendusel. Ühtlasi võib olla nüüd ka arusaadav, miks Intel oma avatud lähtekoodiga draiverite projekti on käivitanud.
Sõda inteli ja AMD vahel paistab jätkuvat veel kõvemini ja uutel rinnetel.
|
|
|
|
|
|
|
|
commodore
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 745
|
|
Viimati muutis commodore 16.08.2015, 15:38; muudetud 1 kord
|
|
|
|
J
Pingviini kasutaja
Vanus: 115
Postitused: 60
Distributsioon: Gentoo Linux
|
|
Täielik %u0161okk mulle. Uskumatult kiire reaktsioon. Kui nad seda päriselt teha kavatsevad ning see neil läbi peaks minema, on see küll üks viimase aja parimaid uudiseid... :)
EDIT: Miskipärast ei meeldi siinsele foorumile minu shaad ehk katusega s'id jms.
|
|
|
|
Viimati muutis J 11.08.2006, 21:24; muudetud 2 korda
|
|
|
|
rezpekt
Pingviini kasutaja
Vanus: 35
Postitused: 98
|
|
Seda ma lootsingi! Nüüd jääb veel oodata, et see plaan täide läheb!
|
|
|
|
|
faramir
Pingviini aktivist
Vanus: 48
Postitused: 117
Distributsioon: Debian 4.0
|
|
Jääme ootama nVidia avaldust draiverite lähtekoodi avaldamise kohta
|
|
|
|
_________________ Avataril olev pilt on illustratiivne...
|
|
|
|
commodore
Vana Pingviin
Vanus: 37
Postitused: 745
|
|
Viimati muutis commodore 16.08.2015, 15:37; muudetud 1 kord
|
|
|
|
laur
Vana Pingviin
Vanus: 39
Postitused: 1195
Distributsioon: Estobuntu, Kubuntu, Mandriva, OpenSUSE
|
|
No kui pikka aega on rohkem hinnatud nVidia linuxi ajureid, siis ma ei usu et nVidia sooviks seda tiitlit nii selgetl kaotada. Ma tahan sellega lihtsalt öelda, et kõik on võimalik
|
|
|
|
|
spott
Admin
Vanus: 43
Postitused: 8857
|
|
Nii ta on, samas kui AMD/ATI võib nüüd tast vabalt mööda minna, kui draiverite lähtekood avaldatakse.
|
|
|
|
_________________ Tellige endale sünnipäevaks, sõbrapäevaks või muuks tähtpäevaks kingitus: Kingitused internetist - NetiKink.eu
|
|
|
|
|